לזניה מהירה ארוחת ערב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה ספידי ארוחת ערב. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם תערובת מקורית, גבינת מוצרלה, תיבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ארוחת דגים מהירה, לזניה מהירה, ו סעודת יום ראשון: לזניה תרד ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז.
שכבת גבינת קוטג ' וגבינת פרמזן בתבנית אפייה. מערבבים 2 כוסות של גבינת מוצרלה, תיבול איטלקי רסק עגבניות לתוך בשר בקר; תערובת בשר כפית באופן שווה על גבינות בתבנית אפייה. בקערה בינונית, מערבבים את שאר החומרים עד מעורבב.
אופים 40 עד 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מפזרים עם הנותרים 1 גבינת מוצרלה כוס.
אופים 1 עד 2 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.