תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה ממולאת ספגטי סקווש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. מתכון זה מארון בישול יש 30771 אוהדים. אם יש לך שמן, בזיליקום, גבינת קוטג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ממולא לזניה ספגטי סקווש, לזניה ממולאת ספגטי סקווש, ו לזניה ממולאת ספגטי סקווש.
הוראות
1
מברישים את הבשר הפנימי של דלעת הספגטי בשמן, מתבלים במלח ופלפל וצולים, עור כלפי מעלה, בתנור 204° שחומם מראש עד למכרז, כ -30 דקות.בינתיים, לבשל את טורקיה, על 8-10 דקות, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטי
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד למכרז, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את השום, פתיתי פלפל אדום, ושומר ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים את טורקיה, עגבניות, רסק עגבניות, תיבול איטלקי, עלה דפנה, פפריקה, חומץ בלסמי, מלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים עד שדלעת הספגטי מבושלת ולאחר מכן מערבבים בזיליקום ומסירים מהחום.מוך כמה החלק הפנימי של כל חצי דלעת ספגטי, לחלק את התערובת של גבינת קוטג ' ובזיליקום ביניהם ואחריו את הרוטב והגבינה.לטגן בתנור עד הגבינה נמסה והפך חום זהוב בהיר, על 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
דלעת ספגטי
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרקרים מחיטה מלאה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
רוטב חמוציות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק