קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

לזניה מצה חצילים

לזניה מצה חצילים
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאגנאן לצאן החצילים לנסות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פטרוזיליה, גבינת ריקוטה ללא שומן, מצה אמריקאית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: לזניה מצה, לזניה מצה, ו לזניה מצה ללא גלוטן.

הוראות

1
מחממים שמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים פטריות ושום; מטוגנים 5 דקות. מערבבים פטרוזיליה, יין, בזיליקום, אורגנו, פלפלים וטהורים. כיסוי חלקי, להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
הסר מהחום.
4
מסדרים את פרוסות החצילים בשכבה אחת על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים ב 400 במשך 30 דקות, הפיכת הפרוסות מעל לאחר 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מסדין אפייה, ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
חותכים את פרוסות החצילים לחתיכות 1/2 אינץ', ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
8
שלב 1/4 גבינת פרמזן כוס גבינת ריקוטה; מערבבים היטב, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
9
מורחים 1/2 תערובת עגבניות כוס בתחתית צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 1 1/2 פרוסות מצות על תערובת עגבניות, ומצה העליון עם חצי תערובת גבינת ריקוטה, חצי חצילים, וחצי תערובת עגבניות. חזור על השכבות, המסתיימות בתערובת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מצותמצות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
מפזרים עם הנותרים 2 כפות של גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
11
מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.