לזניה מצה חצילים
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאגנאן לצאן החצילים לנסות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פטרוזיליה, גבינת ריקוטה ללא שומן, מצה אמריקאית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: לזניה מצה, לזניה מצה, ו לזניה מצה ללא גלוטן.
הוראות
מחממים שמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות ושום; מטוגנים 5 דקות. מערבבים פטרוזיליה, יין, בזיליקום, אורגנו, פלפלים וטהורים. כיסוי חלקי, להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 30 דקות.
מסדרים את פרוסות החצילים בשכבה אחת על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 30 דקות, הפיכת הפרוסות מעל לאחר 15 דקות.
הסר מסדין אפייה, ולתת מגניב.
חותכים את פרוסות החצילים לחתיכות 1/2 אינץ', ולהניח בצד.
שלב 1/4 גבינת פרמזן כוס גבינת ריקוטה; מערבבים היטב, ולהניח בצד.
מורחים 1/2 תערובת עגבניות כוס בתחתית צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 1 1/2 פרוסות מצות על תערובת עגבניות, ומצה העליון עם חצי תערובת גבינת ריקוטה, חצי חצילים, וחצי תערובת עגבניות. חזור על השכבות, המסתיימות בתערובת העגבניות.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות של גבינת פרמזן.
מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.