לזניה מקסיקנית
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך סלסה, בשר טחון, תערובת תיבול טאקו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום את הבשר הטחון, ומערבבים את תיבול טאקו ועגבניות. קו 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם חצי טורטיות. כפית את תערובת הבשר לתוך המנה, ולאחר מכן העליון עם טורטיות הנותרים.
מורחים סלסה על הטורטיות ומפזרים את הגבינה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 עד 30 דקות, או עד גבינה מותכת תוססת.