לזניה מקסיקנית
אם יש לך שמן זית, בצל, פלפל ג'ק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה - פעמיים סביב המחבת.
מוסיפים עוף ומתבלים עם אבקת צ ' ילי, כמון ובצל אדום. חום הבשר, 5 דקות.
להוסיף רוטב טאקו או מבושל או עגבניות צלויות אש.
מוסיפים שעועית שחורה ותירס.
מחממים את התערובת דרך, 2 עד 3 דקות ואז מתבלים במלח, לטעמך.
מעיל צלחת אפייה רדודה עם הנותרים שמן זית כתית, על 1 כף שמן.
חותכים את טורטיות במחצית או רבעים כדי להפוך אותם קל שכבה עם. לבנות לזניה בשכבות של בשר ושעועית, ואז טורטיות, ואז גבינה. אני חוזר, בשר, טורטייה, גבינה שוב.
אופים לזניה 12 עד 15 דקות עד גבינה הוא חום תוסס. למעלה עם הבצל הירוק ומגישים.