אם יש לך שמן זית, בצל, פלפל ג'ק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה - פעמיים סביב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים עוף ומתבלים עם אבקת צ ' ילי, כמון ובצל אדום. חום הבשר, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
בצל אדום
בשר
כמון
6
להוסיף רוטב טאקו או מבושל או עגבניות צלויות אש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות צלויות אש
רוטב טאקו
7
מוסיפים שעועית שחורה ותירס.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שחורה
תירס
8
מחממים את התערובת דרך, 2 עד 3 דקות ואז מתבלים במלח, לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
מלח
9
מעיל צלחת אפייה רדודה עם הנותרים שמן זית כתית, על 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
חותכים את טורטיות במחצית או רבעים כדי להפוך אותם קל שכבה עם. לבנות לזניה בשכבות של בשר ושעועית, ואז טורטיות, ואז גבינה. אני חוזר, בשר, טורטייה, גבינה שוב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
גבינה
שעועית
בשר
11
אופים לזניה 12 עד 15 דקות עד גבינה הוא חום תוסס. למעלה עם הבצל הירוק ומגישים.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.