לזניה מקסיקנית לייט
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: לזניה לייט, לזניה לייט, ו לזניה מקסיקנית.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
תרנגול הודו טחון חום במחבת מעל חום בינוני, לשבור אותו להתפורר כפי שהוא מבשל, כ -10 דקות. מערבבים בתערובת תיבול טאקו ומים, מביאים את התערובת לרתיחה, ומפחיתים את החום לנמוך. תערובת טורקיה מבשלים עד מעובה, על 5 דקות. מערבבים בצ ' ילי ירוק קצוץ ולהסיר מהחום.
מורחים scant 2/3 כוס רוטב אנצ 'ילדה באופן שווה על החלק התחתון של צלחת אפייה 8x10 אינץ'; רוטב העליון עם טורטיות 4, חופפים במידת הצורך.
מורחים טורטיות עם חצי שמנת חמוצה, חצי שעועית מטוגנת, חצי תערובת טורקיה, ו 1/3 תערובת הגבינה. למעלה עם עוד רוטב אנצ ' ילדה 2/3 כוס ו 4 טורטיות יותר. לחץ בחוזקה על טורטיות כדי לדחוס את השכבות מתחת.
חזור על שכבות, הפצת שמנת חמוצה נותרת, שעועית מטוגנת, תערובת טורקיה, 1/3 תערובת הגבינה ורוטב אנצ ' ילדה כוס 2/3 על טורטיות. למעלה עם הנותרים 4 טורטיות; לחץ למטה כמו קודם. סיים שכבת תבשיל עם הנותרים 2/3 כוס רוטב אנצ ' ילדה ונותר 1/3 תערובת הגבינה.
אופים תבשיל נחשף בתנור שחומם מראש עד ציפוי הגבינה נמס מבעבע ותבשיל חם, כ 20 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo