קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

לזניה מקסיקנית לייט

לזניה מקסיקנית לייט
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: לזניה לייט, לזניה לייט, ו לזניה מקסיקנית.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
תרנגול הודו טחון חום במחבת מעל חום בינוני, לשבור אותו להתפורר כפי שהוא מבשל, כ -10 דקות. מערבבים בתערובת תיבול טאקו ומים, מביאים את התערובת לרתיחה, ומפחיתים את החום לנמוך. תערובת טורקיה מבשלים עד מעובה, על 5 דקות. מערבבים בצ ' ילי ירוק קצוץ ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
הודו טחוןהודו טחון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מורחים scant 2/3 כוס רוטב אנצ 'ילדה באופן שווה על החלק התחתון של צלחת אפייה 8x10 אינץ'; רוטב העליון עם טורטיות 4, חופפים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מורחים טורטיות עם חצי שמנת חמוצה, חצי שעועית מטוגנת, חצי תערובת טורקיה, ו 1/3 תערובת הגבינה. למעלה עם עוד רוטב אנצ ' ילדה 2/3 כוס ו 4 טורטיות יותר. לחץ בחוזקה על טורטיות כדי לדחוס את השכבות מתחת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
חזור על שכבות, הפצת שמנת חמוצה נותרת, שעועית מטוגנת, תערובת טורקיה, 1/3 תערובת הגבינה ורוטב אנצ ' ילדה כוס 2/3 על טורטיות. למעלה עם הנותרים 4 טורטיות; לחץ למטה כמו קודם. סיים שכבת תבשיל עם הנותרים 2/3 כוס רוטב אנצ ' ילדה ונותר 1/3 תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6
אופים תבשיל נחשף בתנור שחומם מראש עד ציפוי הגבינה נמס מבעבע ותבשיל חם, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo