לזניה מקסיקנית עם קקטוס
לכו לחנות ותרימו קסו פרסקו, טורטיות קמח, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס מחבת קלייה חד פעמית אלומיניום גדולה עם ספריי בישול.
בקר טחון חום במחבת גדולה מעל חום בינוני, לשבור את הבשר מתפורר כפי שהוא חומים, 10 עד 12 דקות.
מסננים שומן עודף ומערבבים בתיבול טאקו וחצי רוטב אנצ ' ילדה. שמור נשאר רוטב אנצ ' ילדה לשימוש מאוחר יותר. מביאים תערובת בשר לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד מעובה, כ 5 דקות. תניח את הבשר בצד.
שכבה אחת של טורטיות לתוך החלק התחתון של מחבת קלייה אלומיניום מוכן להפיץ שעועית מטוגנת באופן שווה בשכבה מעל טורטיות. סדר 1 חבילה יותר של טורטיות חצוי על השעועית, העליון עם פרוסות של פרסקו queso.
מורחים 1 חבילה של תערובת גבינה מקסיקנית מופחתת שומן על פרוסות פרסקו queso.
הנח חצי nopalitos פרוס בתבנית קריס קרוס על הגבינה מגורר.
שכבת nopalito העליון עם חבילה 1 יותר של טורטיות להפיץ תערובת בשר על טורטיות; העליון עם החבילה שנותרה של טורטיות. סיום תבשיל עם רוטב אנצ ' ילדה הנותרים הנותרים הנותרים 1 חבילת גבינה תערובת. למעלה הגבינה עם פרוסות nopalito שנותרו מסודרים דפוס שתי וערב.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע וציפוי הגבינה נמס ומתחיל להשחים, 25 עד 30 דקות.