קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות25
מגזין

לזניה מקסיקנית עם קקטוס

לזניה מקסיקנית עם קקטוס
לכו לחנות ותרימו קסו פרסקו, טורטיות קמח, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס מחבת קלייה חד פעמית אלומיניום גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקר טחון חום במחבת גדולה מעל חום בינוני, לשבור את הבשר מתפורר כפי שהוא חומים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים שומן עודף ומערבבים בתיבול טאקו וחצי רוטב אנצ ' ילדה. שמור נשאר רוטב אנצ ' ילדה לשימוש מאוחר יותר. מביאים תערובת בשר לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד מעובה, כ 5 דקות. תניח את הבשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
שכבה אחת של טורטיות לתוך החלק התחתון של מחבת קלייה אלומיניום מוכן להפיץ שעועית מטוגנת באופן שווה בשכבה מעל טורטיות. סדר 1 חבילה יותר של טורטיות חצוי על השעועית, העליון עם פרוסות של פרסקו queso.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
Queso FrescoQueso Fresco
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
מורחים 1 חבילה של תערובת גבינה מקסיקנית מופחתת שומן על פרוסות פרסקו queso.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מקסיקניתגבינה מקסיקנית
Queso FrescoQueso Fresco
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
6
הנח חצי nopalitos פרוס בתבנית קריס קרוס על הגבינה מגורר.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
7
שכבת nopalito העליון עם חבילה 1 יותר של טורטיות להפיץ תערובת בשר על טורטיות; העליון עם החבילה שנותרה של טורטיות. סיום תבשיל עם רוטב אנצ ' ילדה הנותרים הנותרים הנותרים 1 חבילת גבינה תערובת. למעלה הגבינה עם פרוסות nopalito שנותרו מסודרים דפוס שתי וערב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע וציפוי הגבינה נמס ומתחיל להשחים, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מגישים בריבועים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.