קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות25
מגזין

לזניה מקסיקנית עם קקטוס

לזניה מקסיקנית עם קקטוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה מקסיקנית עם קקטוס. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 953 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו רוטב אנצ'ילדה, שעועית מטוגנת, נפליטוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכונים דומים: לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס מחבת קלייה חד פעמית אלומיניום גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקר טחון חום במחבת גדולה מעל חום בינוני, לשבור את הבשר מתפורר כפי שהוא חומים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים שומן עודף ומערבבים בתיבול טאקו וחצי רוטב אנצ ' ילדה. שמור נשאר רוטב אנצ ' ילדה לשימוש מאוחר יותר. מביאים תערובת בשר לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד מעובה, כ 5 דקות. תניח את הבשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
שכבה אחת של טורטיות לתוך החלק התחתון של מחבת קלייה אלומיניום מוכן להפיץ שעועית מטוגנת באופן שווה בשכבה מעל טורטיות. סדר 1 חבילה יותר של טורטיות חצוי על השעועית, העליון עם פרוסות של פרסקו queso.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
Queso FrescoQueso Fresco
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מורחים 1 חבילה של תערובת גבינה מקסיקנית מופחתת שומן על פרוסות פרסקו queso.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מקסיקניתגבינה מקסיקנית
Queso FrescoQueso Fresco
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
הנח חצי nopalitos פרוס בתבנית קריס קרוס על הגבינה מגורר.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
7
שכבת nopalito העליון עם חבילה 1 יותר של טורטיות להפיץ תערובת בשר על טורטיות; העליון עם החבילה שנותרה של טורטיות. סיום תבשיל עם רוטב אנצ ' ילדה הנותרים הנותרים הנותרים 1 חבילת גבינה תערובת. למעלה הגבינה עם פרוסות nopalito שנותרו מסודרים דפוס שתי וערב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע וציפוי הגבינה נמס ומתחיל להשחים, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים בריבועים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו