תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה מקסיקנית עם קקטוס. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 953 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו רוטב אנצ'ילדה, שעועית מטוגנת, נפליטוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכונים דומים: לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס מחבת קלייה חד פעמית אלומיניום גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקר טחון חום במחבת גדולה מעל חום בינוני, לשבור את הבשר מתפורר כפי שהוא חומים, 10 עד 12 דקות.
מסננים שומן עודף ומערבבים בתיבול טאקו וחצי רוטב אנצ ' ילדה. שמור נשאר רוטב אנצ ' ילדה לשימוש מאוחר יותר. מביאים תערובת בשר לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד מעובה, כ 5 דקות. תניח את הבשר בצד.
שכבה אחת של טורטיות לתוך החלק התחתון של מחבת קלייה אלומיניום מוכן להפיץ שעועית מטוגנת באופן שווה בשכבה מעל טורטיות. סדר 1 חבילה יותר של טורטיות חצוי על השעועית, העליון עם פרוסות של פרסקו queso.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת
Queso Fresco
קציצות עוף צמחוניות קפואות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
מורחים 1 חבילה של תערובת גבינה מקסיקנית מופחתת שומן על פרוסות פרסקו queso.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מקסיקנית
Queso Fresco
20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
הנח חצי nopalitos פרוס בתבנית קריס קרוס על הגבינה מגורר.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
7
שכבת nopalito העליון עם חבילה 1 יותר של טורטיות להפיץ תערובת בשר על טורטיות; העליון עם החבילה שנותרה של טורטיות. סיום תבשיל עם רוטב אנצ ' ילדה הנותרים הנותרים הנותרים 1 חבילת גבינה תערובת. למעלה הגבינה עם פרוסות nopalito שנותרו מסודרים דפוס שתי וערב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדה
קציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע וציפוי הגבינה נמס ומתחיל להשחים, 25 עד 30 דקות.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.