לזניה מקרוני עם ירקות ומטבל
לזניה מקרוני עם ירקות ומטבל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 421 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו מיונז, מקרוני, תיבול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיונז דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות רוק אור כקינוח. נסו מקרוני גבינה וירקות, מקרוני וגבינה עם ירקות, ו עוגת לזניה עם ירקות קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
תתחממו מעל ל-375 מעלות פ.
ממלאים סיר גדול עם כיריים עם מים ומביאים לרתיחה. בשר חום במחבת מטגן לא מקל גדול בחום בינוני גבוה עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
מוסיפים פתיתי בצל, תיבול איטלקי, פתיתי פלפל אדום בזמן שהבשר בראונינג.
מניחים מקרוני במים רותחים. לבשל במשך 5 דקות (אתה רוצה את הפסטה מאוד מוצק).
בעוד המקרוני והבשר מתבשלים, מערבבים יחד מיונז, שמנת חמוצה ושום ותבלינים תערובת בקערת ערבוב קטנה כדי להפוך מטבל צמחוני.
בואו לעמוד במקרר. לשטוף ירקות ולסדר על צלחת הגשה. כאשר טבעות טיימר עבור פסטה, לנקז, ולאחר מכן לשטוף במסננת.
שכבה המרכיבים הבאים לתוך עוגה גדולה או מחבת לזניה בסדר זה: 1/2 של בשר מבושל לחלוטין, 1/2 של מקרוני מבושל, 1/2 רוטב פסטה ו 1/2 גבינה. חזור שנית.
אופים חשופים בתנור שחומם מראש. קבע טיימר במשך 20 דקות או עד השכבה העליונה של גבינה הוא תוסס.