לזניה נקניק ופלפלים
לזניה נקניק ופלפלים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 544 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.69 דולר למנה. אם יש לכם רוטב ספגטי, פלפל, חוות פפרידג'שום טוסט טקסס, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש טוסט טקסס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם שוקולד כמו קינוח. 87 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכונים דומים: לזניה נקניק ופלפלים, לחמניות לזניה נקניקיות ופלפלים איטלקיות, ו לזניה עם נקניק רוטב, פלפלים ובצל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
נקניק חום עם בצל ופלפלים. בינתיים מקציפים גבינת שמנת וחלב במיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב מוצרלה ופרמזן. שמרו 1-1 / 2 כוסות; מערבבים שנותרו עם תערובת גבינת שמנת.
מסננים נקניק; חזור למחבת. מערבבים רוטב ספגטי, מים ואורגנו לרוטב בשר.
מורחים 1/3 מרוטב הבשר על תחתית תבנית האפייה בגודל 13 על 9 אינץ'; מכסים ב -3 אטריות וחצי מתערובת גבינת השמנת. למעלה עם 3 אטריות, חצי רוטב בשר הנותרים 3 אטריות. מכסים בשכבות של תערובת גבינת שמנת שנותרה, אטריות, רוטב בשר וגבינה שמורה. מכסים בנייר כסף מרוסס בתרסיס בישול.
אופים 1 שעה או עד מחומם דרך, הסרת רדיד לאחר 45 דקות.
תן לעמוד 15 דקות. לפני חיתוך לשרת.