גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, ביצים, בייקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: כרוב מטוגן ירקות ודלורית, דלעת סקווש וגלילי לזניה בייקון, ו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון.
הוראות
1
למילוי סקווש: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הנח סקווש בצד חתוך על תבנית אפייה מעוטרת והוסף מים עד שמפלס המים עולה 1/4 אינץ ' במעלה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים סקווש עד מזלג מכרז ומתקלף מן העור, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר סקווש מהתנור, תן להתקרר מעט, ולאחר מכן השתמש בכפית כדי לקלף סקווש מן העור.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
העברת סקווש לקערה של מעבד מזון ודופק עד חלקה. בקערת ערבוב, לשלב 2 כוסות פירה סקווש, ריקוטה, ביצים טימין ומערבבים עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
עבור הירוקים: בעוד סקווש הוא אפייה, להכין את הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
סכין קילוף
7
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני, ואז מוסיפים בייקון, שום ופלפל אדום. מבשל, ערבוב, עד בייקון שניתנו קצת שומן, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
מוסיפים ירקות ומכסים סיר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר את המכסה, מערבבים ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ -10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מחממים חלב בסיר מעל חום בינוני-נמוך. מחק את התנור ההולנדי וחזור לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים חמאה; כאשר היא נמסה, מוסיפים קמח ומבשלים, מערבבים עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה ומריחה אגוזים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
הוסף חלב חם כוס אחת בכל פעם, לטאטא כל הזמן, עד לא גושים להישאר. תערובת מבשלים עד חלקה ועבה, כ 7 דקות, ואז להסיר מן החום ולהוסיף גבינת פרמזן; עונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
1
הוסף 1/4 מהרוטב בשמל לתחתית מחבת לזניה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים שכבה אחת של אטריות, פורצים לחתיכות וחופפים לפי הצורך כדי ליצור שכבה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
3
מוסיפים 1/2 הירוקים, מתפשטים באופן שווה על אטריות, ואז כף על עוד 1/4 של בשמל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ירוק
4
הוסף עוד שכבה של אטריות. כפית 1/2 מילוי סקווש על, וחלק עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
סכין קילוף
5
הוסף עוד שכבה של אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
6
מוסיפים את הירוקים הנותרים ומכסים אותם עם עוד 1/4 של בשמל.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
7
מוסיפים שכבה נוספת של אטריות, ומעלים אותם עם מילוי סקווש שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
סכין קילוף
8
הוסף שכבה סופית של אטריות, ומעל עם 1/4 הסופי של בשמל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
9
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה מעל החלק העליון של הלזניה ולכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
אופים בתנור 191° במשך 45 דקות, הסרת רדיד לאחר 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
הסר לזניה מהתנור, תן להגדיר במשך 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות לשרת מיד.