קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

לזניה סקווש באטרנוט עם בייקון וירקות מטוגנים בשמל

לזניה סקווש באטרנוט עם בייקון וירקות מטוגנים בשמל
גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, ביצים, בייקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: כרוב מטוגן ירקות ודלורית, דלעת סקווש וגלילי לזניה בייקון, ו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון.

הוראות

1
למילוי סקווש: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הנח סקווש בצד חתוך על תבנית אפייה מעוטרת והוסף מים עד שמפלס המים עולה 1/4 אינץ ' במעלה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים סקווש עד מזלג מכרז ומתקלף מן העור, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר סקווש מהתנור, תן להתקרר מעט, ולאחר מכן השתמש בכפית כדי לקלף סקווש מן העור.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
העברת סקווש לקערה של מעבד מזון ודופק עד חלקה. בקערת ערבוב, לשלב 2 כוסות פירה סקווש, ריקוטה, ביצים טימין ומערבבים עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
עבור הירוקים: בעוד סקווש הוא אפייה, להכין את הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
סכין קילוףסכין קילוף
7
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני, ואז מוסיפים בייקון, שום ופלפל אדום. מבשל, ערבוב, עד בייקון שניתנו קצת שומן, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
8
מוסיפים ירקות ומכסים סיר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
הסר את המכסה, מערבבים ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ -10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מחממים חלב בסיר מעל חום בינוני-נמוך. מחק את התנור ההולנדי וחזור לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים חמאה; כאשר היא נמסה, מוסיפים קמח ומבשלים, מערבבים עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה ומריחה אגוזים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
הוסף חלב חם כוס אחת בכל פעם, לטאטא כל הזמן, עד לא גושים להישאר. תערובת מבשלים עד חלקה ועבה, כ 7 דקות, ואז להסיר מן החום ולהוסיף גבינת פרמזן; עונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
הוסף 1/4 מהרוטב בשמל לתחתית מחבת לזניה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים שכבה אחת של אטריות, פורצים לחתיכות וחופפים לפי הצורך כדי ליצור שכבה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מוסיפים 1/2 הירוקים, מתפשטים באופן שווה על אטריות, ואז כף על עוד 1/4 של בשמל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ירוקירוק
4
הוסף עוד שכבה של אטריות. כפית 1/2 מילוי סקווש על, וחלק עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סכין קילוףסכין קילוף
5
הוסף עוד שכבה של אטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מוסיפים את הירוקים הנותרים ומכסים אותם עם עוד 1/4 של בשמל.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
7
מוסיפים שכבה נוספת של אטריות, ומעלים אותם עם מילוי סקווש שנותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סכין קילוףסכין קילוף
8
הוסף שכבה סופית של אטריות, ומעל עם 1/4 הסופי של בשמל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה מעל החלק העליון של הלזניה ולכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים בתנור 191° במשך 45 דקות, הסרת רדיד לאחר 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
הסר לזניה מהתנור, תן להגדיר במשך 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות לשרת מיד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

1( חצילים)דלעת סקווש, חצוי לאורכו, זרעים הוסרודלעת סקווש, חצוי לאורכו, זרעים הוסרו2ביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמחקמח1אוראו ממולאים כפוליםקצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים3חתיכות טופי הית' ברשיני שום, טחון( אודותשיני שום, טחון( אודות2קבוצות גדולותירקות כהים דשנים כגון סלק וכרוב, שטוף היטב פרוס סרטים רחביםירקות כהים דשנים כגון סלק וכרוב, שטוף היטב פרוס סרטים רחבים8שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קופסאות אטריות לזניה מוכנות לתנורקופסאות אטריות לזניה מוכנות לתנור0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת, מחולקתגבינת פרמזן מגוררת, מחולקת1חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרוסות (על בייקון עבה לחתוך, קצוץ דקפרוסות (על בייקון עבה לחתוך, קצוץ דק43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח8שרימפס וורידיםמיםמים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת