לזניה סקווש באטרנוט עם בייקון וירקות מטוגנים בשמל
גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, ביצים, בייקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: כרוב מטוגן ירקות ודלורית, דלעת סקווש וגלילי לזניה בייקון, ו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון.
הוראות
למילוי סקווש: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-375 ° F.
הנח סקווש בצד חתוך על תבנית אפייה מעוטרת והוסף מים עד שמפלס המים עולה 1/4 אינץ ' במעלה המחבת.
אופים סקווש עד מזלג מכרז ומתקלף מן העור, על 35 דקות.
הסר סקווש מהתנור, תן להתקרר מעט, ולאחר מכן השתמש בכפית כדי לקלף סקווש מן העור.
העברת סקווש לקערה של מעבד מזון ודופק עד חלקה. בקערת ערבוב, לשלב 2 כוסות פירה סקווש, ריקוטה, ביצים טימין ומערבבים עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
עבור הירוקים: בעוד סקווש הוא אפייה, להכין את הירוקים.
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני, ואז מוסיפים בייקון, שום ופלפל אדום. מבשל, ערבוב, עד בייקון שניתנו קצת שומן, על 5 דקות.
מוסיפים ירקות ומכסים סיר במשך 5 דקות.
הסר את המכסה, מערבבים ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ -10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
מחממים חלב בסיר מעל חום בינוני-נמוך. מחק את התנור ההולנדי וחזור לחום בינוני.
מוסיפים חמאה; כאשר היא נמסה, מוסיפים קמח ומבשלים, מערבבים עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה ומריחה אגוזים, כ 5 דקות.
הוסף חלב חם כוס אחת בכל פעם, לטאטא כל הזמן, עד לא גושים להישאר. תערובת מבשלים עד חלקה ועבה, כ 7 דקות, ואז להסיר מן החום ולהוסיף גבינת פרמזן; עונה לפי הטעם.
הוסף 1/4 מהרוטב בשמל לתחתית מחבת לזניה עמוקה.
מוסיפים שכבה אחת של אטריות, פורצים לחתיכות וחופפים לפי הצורך כדי ליצור שכבה אחידה.
מוסיפים 1/2 הירוקים, מתפשטים באופן שווה על אטריות, ואז כף על עוד 1/4 של בשמל.
הוסף עוד שכבה של אטריות. כפית 1/2 מילוי סקווש על, וחלק עם החלק האחורי של כף.
מוסיפים את הירוקים הנותרים ומכסים אותם עם עוד 1/4 של בשמל.
מוסיפים שכבה נוספת של אטריות, ומעלים אותם עם מילוי סקווש שנותר.
הוסף שכבה סופית של אטריות, ומעל עם 1/4 הסופי של בשמל.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה מעל החלק העליון של הלזניה ולכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור 191° במשך 45 דקות, הסרת רדיד לאחר 25 דקות.
הסר לזניה מהתנור, תן להגדיר במשך 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות לשרת מיד.