קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

לזניה סקווש באטרנוט עם בייקון וירקות מטוגנים בשמל

לזניה סקווש באטרנוט עם בייקון וירקות מטוגנים בשמל
גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, ביצים, בייקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: כרוב מטוגן ירקות ודלורית, דלעת סקווש וגלילי לזניה בייקון, ו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון.

הוראות

1
למילוי סקווש: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הנח סקווש בצד חתוך על תבנית אפייה מעוטרת והוסף מים עד שמפלס המים עולה 1/4 אינץ ' במעלה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים סקווש עד מזלג מכרז ומתקלף מן העור, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר סקווש מהתנור, תן להתקרר מעט, ולאחר מכן השתמש בכפית כדי לקלף סקווש מן העור.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
העברת סקווש לקערה של מעבד מזון ודופק עד חלקה. בקערת ערבוב, לשלב 2 כוסות פירה סקווש, ריקוטה, ביצים טימין ומערבבים עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
סכין קילוףסכין קילוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
עבור הירוקים: בעוד סקווש הוא אפייה, להכין את הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
סכין קילוףסכין קילוף
7
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני, ואז מוסיפים בייקון, שום ופלפל אדום. מבשל, ערבוב, עד בייקון שניתנו קצת שומן, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
8
מוסיפים ירקות ומכסים סיר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הסר את המכסה, מערבבים ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ -10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
מחממים חלב בסיר מעל חום בינוני-נמוך. מחק את התנור ההולנדי וחזור לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים חמאה; כאשר היא נמסה, מוסיפים קמח ומבשלים, מערבבים עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה ומריחה אגוזים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
הוסף חלב חם כוס אחת בכל פעם, לטאטא כל הזמן, עד לא גושים להישאר. תערובת מבשלים עד חלקה ועבה, כ 7 דקות, ואז להסיר מן החום ולהוסיף גבינת פרמזן; עונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
הוסף 1/4 מהרוטב בשמל לתחתית מחבת לזניה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שכבה אחת של אטריות, פורצים לחתיכות וחופפים לפי הצורך כדי ליצור שכבה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מוסיפים 1/2 הירוקים, מתפשטים באופן שווה על אטריות, ואז כף על עוד 1/4 של בשמל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ירוקירוק
4
הוסף עוד שכבה של אטריות. כפית 1/2 מילוי סקווש על, וחלק עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סכין קילוףסכין קילוף
5
הוסף עוד שכבה של אטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מוסיפים את הירוקים הנותרים ומכסים אותם עם עוד 1/4 של בשמל.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
7
מוסיפים שכבה נוספת של אטריות, ומעלים אותם עם מילוי סקווש שנותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סכין קילוףסכין קילוף
8
הוסף שכבה סופית של אטריות, ומעל עם 1/4 הסופי של בשמל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה מעל החלק העליון של הלזניה ולכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
אופים בתנור 191° במשך 45 דקות, הסרת רדיד לאחר 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
הסר לזניה מהתנור, תן להגדיר במשך 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות לשרת מיד.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

1( חצילים)דלעת סקווש, חצוי לאורכו, זרעים הוסרודלעת סקווש, חצוי לאורכו, זרעים הוסרו2ביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמחקמח1אוראו ממולאים כפוליםקצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים3חתיכות טופי הית' ברשיני שום, טחון( אודותשיני שום, טחון( אודות2קבוצות גדולותירקות כהים דשנים כגון סלק וכרוב, שטוף היטב פרוס סרטים רחביםירקות כהים דשנים כגון סלק וכרוב, שטוף היטב פרוס סרטים רחבים8שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קופסאות אטריות לזניה מוכנות לתנורקופסאות אטריות לזניה מוכנות לתנור0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת, מחולקתגבינת פרמזן מגוררת, מחולקת1חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרוסות (על בייקון עבה לחתוך, קצוץ דקפרוסות (על בייקון עבה לחתוך, קצוץ דק42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח8שרימפס וורידיםמיםמים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת