לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לזניה סקווש וערמונים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-19 גרם חלבון, 21 גרם שומן ובסך הכל 506 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש ערמונים, קמח, ביצה ושמן זית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ריזוטו ערמונים עם דלעת חמאה, ריזוטו ערמונים עם דלעת חמאה ומרק אדוקי ערמונים דלעת.
הוראות
1
מניחים את הפנצ'טה במחבת גדולה על להבה בינונית. מבשלים 5 דקות, עד שהם מעט פריכים. זורקים פנימה את הבצל ושמן הזית ומבשלים עד לשקיפות, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום, המרווה והערמונים למחבת ומבשלים 10 דקות תוך ערבוב לעתים קרובות. זורקים פנימה את חתיכות הדלעת, ציר העוף ואגוז מוסקט טרי מגורר. מכסים לאדים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ערמונים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
נותנים לדלעת להתבשל במשך 20 דקות או עד לריכוך. מניחים לציר להתאדות ואז זורקים את תערובת הדלעת והערמונים לקערת ערבוב גדולה עם הביצה והריקוטה. מערבבים ולוחצים בכף עץ. אתה יכול לפעום עם בלנדר טבילה אם אתה רוצה. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
הלזניה תיראה כמו סוכריית סרט בסיום. כדי להרכיב את הלזניה, הניחו את דף הפסטה על משטח העבודה שלכם. מצפים את 4 הסנטימטרים הראשונים של הפסטה במלית הדלעת ומקפלים את הקצה הארוך של הפסטה על השכבה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ממתק חמוץ Brite Octopus
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מורחים את הצד הבא של הפסטה בשכבה דקה של המילוי, מקפלים מעל את עלה הפסטה, שוב כ-4 סנטימטרים, לכיסוי השכבות התחתונות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מפזרים פקורינו ומקפלים שוב את הפסטה. חוזרים על הפעולה עד שתשתמשו לכל אורכו של דף הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מפזרים מלמעלה פקורינו ועלה מרווה.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
1/2 ענף רוזמרין
9
מעבירים לתבנית עלה משומנת. חזור על הפעולה עבור 3 דפי הפסטה הנותרים כדי ליצור 4 לזניות "בצורה חופשית".
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מכניסים את התבנית לתנור לאפייה של 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים את הקמח והמלח על משטח עבודה שטוח; לעצב תלולית וליצור גומה במרכז.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מוסיפים לבאר את הביצים ו-1 כף משמן הזית וטורפים קלות במזלג. שואבים בהדרגה את הקמח מהקיר הפנימי של הבאר בתנועה סיבובית. השתמש ביד אחת לערבוב וביד השנייה כדי להגן על הקיר החיצוני. ממשיכים לשלב את כל הקמח עד ליצירת כדור. ללוש ולקפל את הבצק לגמיש וחלק, זה אמור לקחת כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מברישים את המשטח בשמן הזית הנותר ועוטפים את הבצק בניילון; תנו לנוח כ-30 דקות כדי לאפשר לגלוטן להירגע.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
חותכים את כדור הבצק לשניים, מכסים ושומרים את הנתח שאינך משתמש בו מיד כדי למנוע ממנו להתייבש. מפזרים את השיש והבצק במעט קמח. יוצרים מהבצק מלבן ומגלגלים אותו במכונת פסטה, פעמיים או שלוש, במצב הרחבה ביותר. משוך ומותח את יריעת הבצק בכף היד כשהיא יוצאת מהגלילים. הקטינו את ההגדרה וסובבו את הבצק שוב, פעמיים או שלוש. המשך להדק עד שהמכונה תהיה במצב הצר ביותר; הבצק צריך להיות דק נייר, עובי של כ-1/8 אינץ' (קחו בחשבון, לפסטה סמיכה מדי יש טעם גומי.) יוצרים 4 חתיכות, באורך של כ-20 אינץ' ורוחב 6 אינץ'.
לזניה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Masia de la Luz Cava Brut עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.