קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

לזניה סקווש וערמונים

לזניה סקווש וערמונים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לזניה סקווש וערמונים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-19 גרם חלבון, 21 גרם שומן ובסך הכל 506 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש ערמונים, קמח, ביצה ושמן זית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ריזוטו ערמונים עם דלעת חמאה, ריזוטו ערמונים עם דלעת חמאה ומרק אדוקי ערמונים דלעת.

הוראות

1
מניחים את הפנצ'טה במחבת גדולה על להבה בינונית. מבשלים 5 דקות, עד שהם מעט פריכים. זורקים פנימה את הבצל ושמן הזית ומבשלים עד לשקיפות, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את השום, המרווה והערמונים למחבת ומבשלים 10 דקות תוך ערבוב לעתים קרובות. זורקים פנימה את חתיכות הדלעת, ציר העוף ואגוז מוסקט טרי מגורר. מכסים לאדים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ערמוניםערמונים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוףסכין קילוף
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
נותנים לדלעת להתבשל במשך 20 דקות או עד לריכוך. מניחים לציר להתאדות ואז זורקים את תערובת הדלעת והערמונים לקערת ערבוב גדולה עם הביצה והריקוטה. מערבבים ולוחצים בכף עץ. אתה יכול לפעום עם בלנדר טבילה אם אתה רוצה. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
ערמוניםערמונים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הלזניה תיראה כמו סוכריית סרט בסיום. כדי להרכיב את הלזניה, הניחו את דף הפסטה על משטח העבודה שלכם. מצפים את 4 הסנטימטרים הראשונים של הפסטה במלית הדלעת ומקפלים את הקצה הארוך של הפסטה על השכבה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מורחים את הצד הבא של הפסטה בשכבה דקה של המילוי, מקפלים מעל את עלה הפסטה, שוב כ-4 סנטימטרים, לכיסוי השכבות התחתונות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מפזרים פקורינו ומקפלים שוב את הפסטה. חוזרים על הפעולה עד שתשתמשו לכל אורכו של דף הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
מפזרים מלמעלה פקורינו ועלה מרווה.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
9
מעבירים לתבנית עלה משומנת. חזור על הפעולה עבור 3 דפי הפסטה הנותרים כדי ליצור 4 לזניות "בצורה חופשית".
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מכניסים את התבנית לתנור לאפייה של 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1
מערבבים את הקמח והמלח על משטח עבודה שטוח; לעצב תלולית וליצור גומה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים לבאר את הביצים ו-1 כף משמן הזית וטורפים קלות במזלג. שואבים בהדרגה את הקמח מהקיר הפנימי של הבאר בתנועה סיבובית. השתמש ביד אחת לערבוב וביד השנייה כדי להגן על הקיר החיצוני. ממשיכים לשלב את כל הקמח עד ליצירת כדור. ללוש ולקפל את הבצק לגמיש וחלק, זה אמור לקחת כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מברישים את המשטח בשמן הזית הנותר ועוטפים את הבצק בניילון; תנו לנוח כ-30 דקות כדי לאפשר לגלוטן להירגע.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
חותכים את כדור הבצק לשניים, מכסים ושומרים את הנתח שאינך משתמש בו מיד כדי למנוע ממנו להתייבש. מפזרים את השיש והבצק במעט קמח. יוצרים מהבצק מלבן ומגלגלים אותו במכונת פסטה, פעמיים או שלוש, במצב הרחבה ביותר. משוך ומותח את יריעת הבצק בכף היד כשהיא יוצאת מהגלילים. הקטינו את ההגדרה וסובבו את הבצק שוב, פעמיים או שלוש. המשך להדק עד שהמכונה תהיה במצב הצר ביותר; הבצק צריך להיות דק נייר, עובי של כ-1/8 אינץ' (קחו בחשבון, לפסטה סמיכה מדי יש טעם גומי.) יוצרים 4 חתיכות, באורך של כ-20 אינץ' ורוחב 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
GummiesGummies
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
5
ממש לפני הרכבת הלזניה מביאים לרתיחה 5 ליטר מים מומלחים היטב. מבשלים את דפי הפסטה במים, אחד בכל פעם, במשך 2 דקות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
6
מסננים, מצננים ומניחים בצד עד לשימוש.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Masia de la Luz Cava Brut עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.