קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

לזניה סקווש וערמונים

לזניה סקווש וערמונים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לזניה סקווש וערמונים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-19 גרם חלבון, 21 גרם שומן ובסך הכל 506 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש ערמונים, קמח, ביצה ושמן זית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ריזוטו ערמונים עם דלעת חמאה, ריזוטו ערמונים עם דלעת חמאה ומרק אדוקי ערמונים דלעת.

הוראות

1
מניחים את הפנצ'טה במחבת גדולה על להבה בינונית. מבשלים 5 דקות, עד שהם מעט פריכים. זורקים פנימה את הבצל ושמן הזית ומבשלים עד לשקיפות, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום, המרווה והערמונים למחבת ומבשלים 10 דקות תוך ערבוב לעתים קרובות. זורקים פנימה את חתיכות הדלעת, ציר העוף ואגוז מוסקט טרי מגורר. מכסים לאדים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ערמוניםערמונים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
נותנים לדלעת להתבשל במשך 20 דקות או עד לריכוך. מניחים לציר להתאדות ואז זורקים את תערובת הדלעת והערמונים לקערת ערבוב גדולה עם הביצה והריקוטה. מערבבים ולוחצים בכף עץ. אתה יכול לפעום עם בלנדר טבילה אם אתה רוצה. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ערמוניםערמונים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
הלזניה תיראה כמו סוכריית סרט בסיום. כדי להרכיב את הלזניה, הניחו את דף הפסטה על משטח העבודה שלכם. מצפים את 4 הסנטימטרים הראשונים של הפסטה במלית הדלעת ומקפלים את הקצה הארוך של הפסטה על השכבה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מורחים את הצד הבא של הפסטה בשכבה דקה של המילוי, מקפלים מעל את עלה הפסטה, שוב כ-4 סנטימטרים, לכיסוי השכבות התחתונות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מפזרים פקורינו ומקפלים שוב את הפסטה. חוזרים על הפעולה עד שתשתמשו לכל אורכו של דף הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מפזרים מלמעלה פקורינו ועלה מרווה.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
מעבירים לתבנית עלה משומנת. חזור על הפעולה עבור 3 דפי הפסטה הנותרים כדי ליצור 4 לזניות "בצורה חופשית".
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מכניסים את התבנית לתנור לאפייה של 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים את הקמח והמלח על משטח עבודה שטוח; לעצב תלולית וליצור גומה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מוסיפים לבאר את הביצים ו-1 כף משמן הזית וטורפים קלות במזלג. שואבים בהדרגה את הקמח מהקיר הפנימי של הבאר בתנועה סיבובית. השתמש ביד אחת לערבוב וביד השנייה כדי להגן על הקיר החיצוני. ממשיכים לשלב את כל הקמח עד ליצירת כדור. ללוש ולקפל את הבצק לגמיש וחלק, זה אמור לקחת כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מברישים את המשטח בשמן הזית הנותר ועוטפים את הבצק בניילון; תנו לנוח כ-30 דקות כדי לאפשר לגלוטן להירגע.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
חותכים את כדור הבצק לשניים, מכסים ושומרים את הנתח שאינך משתמש בו מיד כדי למנוע ממנו להתייבש. מפזרים את השיש והבצק במעט קמח. יוצרים מהבצק מלבן ומגלגלים אותו במכונת פסטה, פעמיים או שלוש, במצב הרחבה ביותר. משוך ומותח את יריעת הבצק בכף היד כשהיא יוצאת מהגלילים. הקטינו את ההגדרה וסובבו את הבצק שוב, פעמיים או שלוש. המשך להדק עד שהמכונה תהיה במצב הצר ביותר; הבצק צריך להיות דק נייר, עובי של כ-1/8 אינץ' (קחו בחשבון, לפסטה סמיכה מדי יש טעם גומי.) יוצרים 4 חתיכות, באורך של כ-20 אינץ' ורוחב 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
GummiesGummies
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
5
ממש לפני הרכבת הלזניה מביאים לרתיחה 5 ליטר מים מומלחים היטב. מבשלים את דפי הפסטה במים, אחד בכל פעם, במשך 2 דקות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
מסננים, מצננים ומניחים בצד עד לשימוש.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Masia de la Luz Cava Brut עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.