קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות13
מגזין

לזניה עוף ודלעת

לזניה עוף ודלעת
לזניה עוף ודלעת יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 5 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 48 אוהדים. אם יש לך עוף, שמנת של מרק דלעת, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לזניה עוף ודלעת, לזניה דלעת עם נקניק תפוח עוף ורוטב פונטינה חמאה חום, ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב חלב וקרם של מרק דלעת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
להוסיף עוף, ולטגן עד הסוף. מערבבים ברוטב בולונז; מבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
כפית 1/3 רוטב בשר לתוך תבשיל קדרה 2 ליטר, לכסות עם 3 אטריות מבושלות, העליון עם תערובת מרק 1/3. חזור פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
מפזרים גבינה מעל לזניה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
6
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות f (200 מעלות C) במשך 35 דקות, או עד חם תוסס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo