לזניה עוף ודלעת
לזניה עוף ודלעת יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 5 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 48 אוהדים. אם יש לך עוף, שמנת של מרק דלעת, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לזניה עוף ודלעת, לזניה דלעת עם נקניק תפוח עוף ורוטב פונטינה חמאה חום, ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב חלב וקרם של מרק דלעת. תניח בצד.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
להוסיף עוף, ולטגן עד הסוף. מערבבים ברוטב בולונז; מבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
כפית 1/3 רוטב בשר לתוך תבשיל קדרה 2 ליטר, לכסות עם 3 אטריות מבושלות, העליון עם תערובת מרק 1/3. חזור פעמיים.
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות f (200 מעלות C) במשך 35 דקות, או עד חם תוסס.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo