לזניה עוף ותרד
אם יש לכם רוטב אלפרדו, עוף, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו לזניית עוף, תרד ופטריות, לזניה של עוף ארטישוק ותרד, ו לזניה עוף ארטישוק ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים תרד היטב, לחיצה בין מגבות נייר. מערבבים יחד תרד, עוף, הבא 5 מרכיבים, ו 3 כוסות גבינה איטלקית תערובת בקערה גדולה.
כף אחת-רבע מתערובת עוף לתוך משומן קל 6-qt. בישול איטי. מסדרים 3 אטריות על תערובת עוף, שבירה כדי להתאים. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם תערובת עוף הנותרים 1 כוס גבינה. מכסים ומבשלים על 3 נמוך 1/2 שעות או עד אטריות נעשות, תערובת מבעבעת, וקצוות הם חום זהוב. לחשוף ולבשל על 30 דקות נמוכות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
* רוטב אלפרדו מופחת שומן ניתן להחליף.
** קרם מופחת שומן של מרק פטריות ניתן להחליף.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון