לזניה עוף פיאסטה
לזניה עוף פיאסטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך אטריות לזניה, רצועות חזה עוף מתובל דרום מערב, גבינת מונטריי ג'ק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה עוף פיאסטה טאקו, לזניה פיאסטה, ו לזניה טאקו פיאסטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 191°. in ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, להפיץ 1/4 כוס של סלסה.
שכבה עם 3 אטריות ו 1/3 כל עוף, שעועית, כוסברה, סלסה וגבינה. חזור על שכבות פעמיים עם שאריות אטריות, עוף, שעועית, כוסברה, סלסה וגבינה.
מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף.
אופים 40 דקות. לחשוף; אופים 15 עד 20 דקות יותר או עד חם במרכז.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.