לזניה-עוף פלורנטין
לזניה-עוף פלורנטין דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קמח, גבינת צ'דר, חלב רזה מתאדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לזניה פלורנטין, רול לזניה פלורנטין, ו לזניה פלורנטין עגבניות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס מרגרינה בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיף קמח; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מערבבים במלח ואגוז מוסקט; מבשלים עד עבה, ערבוב כל הזמן (כ 3 דקות).
מורחים רוטב 1/2 כוס בתחתית צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים 2 אטריות על רוטב; למעלה עם חצי עוף וחצי תרד.
מפזרים 1/4 כפית פלפל; למעלה עם רוטב 3/4 כוס. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מורחים את הרוטב שנותר על אטריות. מכסים ואופים ב 450 במשך 25 דקות או עד אטריות מכרז ורוטב הוא מבעבע. לחשוף העליון עם גבינה; אופים 5 דקות נוספות.