קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות78
מגזין

לזניה עם ירקות בסתיו, Gruyère, ו מרווה בשמל

לזניה עם ירקות בסתיו, Gruyère, ו מרווה בשמל
לזניה עם ירקות בסתיו, Gruyère, ו מרווה בשמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, בצל, כובעי פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. נסו לזניה בקר ובשאמל, לזניה עם פטריות, עגבניות ורוטב בשמל, ו Savory ימי ראשון: לזניה בולונז עם רוטב בשמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להכין בשמל, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים קמח בתנור הולנדי, ובהדרגה מוסיפים חלב, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להוסיף 1/2 בצל כוס, מרווה, שאלוט, 1/2 כפית מלח, עלה דפנה. מביאים את התערובת לרתיחה; מבשלים 1 דקה או עד עבה. מסננים את בשמל דרך מסננת מעל קערה, ומשליכים מוצקים. הניחו את השמל בצד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כדי להכין את המילוי, לחמם 1 1/2 כפיות שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
6
להוסיף 2 1/2 כוסות בצל ושום; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
להוסיף 1/2 כפית מלח ותרד; לטגן 2 דקות או עד wilts תרד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
שלב 1 1/2 כפיות שמן, 1/2 כפית מלח, פטריות, ובטטה על מחבת רול ג ' לי מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
9
אופים ב 450 במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
שלב גבינות; להפריש.
11
כדי להכין אטריות, להשרות אטריות במים חמים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
ניקוז.
13
מורחים 3/4 כוס בשמל בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות מעל בשמל; למעלה עם חצי תערובת פטריות, 1 1/2 כוסות בשמל, ו 1/3 כוס גבינה תערובת. למעלה עם 3 אטריות, תערובת תרד, 1 1/2 כוסות בשמל, ותערובת 1/3 כוס גבינה. למעלה עם 3 אטריות, נשאר תערובת פטריות, 1 1/2 כוסות בשמל, ו 3 אטריות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
14
מורחים את השאמל שנשאר על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
15
אופים ב 450 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
16
מפזרים גבינה נותרת; אופים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
17
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1בצל צהוב בינוני, קצוץחלב נטול שומןחלב נטול שומן1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרווה טרייה קצוצהמרווה טרייה קצוצה3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינות גרוייר מגורר כוסגבינות גרוייר מגורר כוס12אטריות לזניה מבושלות מראשאטריות לזניה מבושלות מראש12 כפיות אבקת שוםשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת וטריה3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת וטריה680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות פטריות פורטובלו קצוץ (אודותכוסות פטריות פורטובלו קצוץ (אודות1חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים, מחולקמלח ים, מחולק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שאלוט קצוצים דקשאלוט קצוצים דק283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת תרד טריחבילת תרד טרי1בצל צהוב בינוני, קצוץ(1/2 אינץ') תפוח אדמה קלופים קלופים קלופים (כ 2 1/2 פאונד)(1/2 אינץ') תפוח אדמה קלופים קלופים קלופים (כ 2 1/2 פאונד)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים9שרימפס וורידיםB [SPECIAL_CHARB [SPECIAL_CHAR