קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות78
מגזין

לזניה עם ירקות בסתיו, Gruyère, ו מרווה בשמל

לזניה עם ירקות בסתיו, Gruyère, ו מרווה בשמל
לזניה עם ירקות בסתיו, Gruyère, ו מרווה בשמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, בצל, כובעי פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. נסו לזניה בקר ובשאמל, לזניה עם פטריות, עגבניות ורוטב בשמל, ו Savory ימי ראשון: לזניה בולונז עם רוטב בשמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
כדי להכין בשמל, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים קמח בתנור הולנדי, ובהדרגה מוסיפים חלב, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להוסיף 1/2 בצל כוס, מרווה, שאלוט, 1/2 כפית מלח, עלה דפנה. מביאים את התערובת לרתיחה; מבשלים 1 דקה או עד עבה. מסננים את בשמל דרך מסננת מעל קערה, ומשליכים מוצקים. הניחו את השמל בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
כדי להכין את המילוי, לחמם 1 1/2 כפיות שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להוסיף 2 1/2 כוסות בצל ושום; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
להוסיף 1/2 כפית מלח ותרד; לטגן 2 דקות או עד wilts תרד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
שלב 1 1/2 כפיות שמן, 1/2 כפית מלח, פטריות, ובטטה על מחבת רול ג ' לי מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים ב 450 במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
10
שלב גבינות; להפריש.
11
כדי להכין אטריות, להשרות אטריות במים חמים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
ניקוז.
13
מורחים 3/4 כוס בשמל בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות מעל בשמל; למעלה עם חצי תערובת פטריות, 1 1/2 כוסות בשמל, ו 1/3 כוס גבינה תערובת. למעלה עם 3 אטריות, תערובת תרד, 1 1/2 כוסות בשמל, ותערובת 1/3 כוס גבינה. למעלה עם 3 אטריות, נשאר תערובת פטריות, 1 1/2 כוסות בשמל, ו 3 אטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
14
מורחים את השאמל שנשאר על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
15
אופים ב 450 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
16
מפזרים גבינה נותרת; אופים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
17
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות1בצל צהוב בינוני, קצוץחלב נטול שומןחלב נטול שומן1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרווה טרייה קצוצהמרווה טרייה קצוצה3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינות גרוייר מגורר כוסגבינות גרוייר מגורר כוס12אטריות לזניה מבושלות מראשאטריות לזניה מבושלות מראש11 כף אורגנו מיובששמן זית, מחולקשמן זית, מחולק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת וטריה3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת וטריה680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות פטריות פורטובלו קצוץ (אודותכוסות פטריות פורטובלו קצוץ (אודות1חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים, מחולקמלח ים, מחולק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשאלוט קצוצים דקשאלוט קצוצים דק283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת תרד טריחבילת תרד טרי1בצל צהוב בינוני, קצוץ(1/2 אינץ') תפוח אדמה קלופים קלופים קלופים (כ 2 1/2 פאונד)(1/2 אינץ') תפוח אדמה קלופים קלופים קלופים (כ 2 1/2 פאונד)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים9שרימפס וורידיםB [SPECIAL_CHARB [SPECIAL_CHAR