לזניה עם ירקות בסתיו, Gruyère, ו מרווה בשמל
לזניה עם ירקות בסתיו, Gruyère, ו מרווה בשמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, בצל, כובעי פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. נסו לזניה בקר ובשאמל, לזניה עם פטריות, עגבניות ורוטב בשמל, ו Savory ימי ראשון: לזניה בולונז עם רוטב בשמל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין בשמל, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים קמח בתנור הולנדי, ובהדרגה מוסיפים חלב, ערבוב עם מקצף.
להוסיף 1/2 בצל כוס, מרווה, שאלוט, 1/2 כפית מלח, עלה דפנה. מביאים את התערובת לרתיחה; מבשלים 1 דקה או עד עבה. מסננים את בשמל דרך מסננת מעל קערה, ומשליכים מוצקים. הניחו את השמל בצד.
כדי להכין את המילוי, לחמם 1 1/2 כפיות שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 2 1/2 כוסות בצל ושום; לטגן 3 דקות.
להוסיף 1/2 כפית מלח ותרד; לטגן 2 דקות או עד wilts תרד. תניח בצד.
שלב 1 1/2 כפיות שמן, 1/2 כפית מלח, פטריות, ובטטה על מחבת רול ג ' לי מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 15 דקות.
כדי להכין אטריות, להשרות אטריות במים חמים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' 5 דקות.
מורחים 3/4 כוס בשמל בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות מעל בשמל; למעלה עם חצי תערובת פטריות, 1 1/2 כוסות בשמל, ו 1/3 כוס גבינה תערובת. למעלה עם 3 אטריות, תערובת תרד, 1 1/2 כוסות בשמל, ותערובת 1/3 כוס גבינה. למעלה עם 3 אטריות, נשאר תערובת פטריות, 1 1/2 כוסות בשמל, ו 3 אטריות.
מורחים את השאמל שנשאר על אטריות.
אופים ב 450 במשך 20 דקות.
מפזרים גבינה נותרת; אופים 10 דקות נוספות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.