קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

לזניה עם נקניק, גבינה ובזיליקום

לזניה עם נקניק, גבינה ובזיליקום
מתכון נקניק, גבינה לזניה בזיליקום יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 511 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורגנו, בצל, נקניקיות חריפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה עם אטריות בזיליקום תוצרת בית ורוטב עגבניות-נקניק, שלוש לזניה גבינה-נקניק, ו לזניה עם שלוש גבינה ונקניקיות. (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים נקניקים, בצל, שום, אורגנו ופלפל אדום מרוסק עד שנקניק מבושל דרך, מרוסק נקניק לחתיכות קטנות עם גב של מזלג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים עגבניות כתושות ועגבניות חתוכות לקוביות עם מיצים. מביאים רוטב לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות כדי למזג טעמים. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת עד קר, ואז לכסות ולשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
באמצעות פניות on / off, קוצצים בזיליקום טרי משאיר דק במעבד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
2
מוסיפים ריקוטה, מוצרלה, פרמזן, ביצה, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. באמצעות פניות on / off, מילוי תהליך עד רק מעורבב ומרקם הוא עדיין עבה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים 1 1/4 רוטב כוסות בתבנית זכוכית 13x9x2 אינץ'. סדר 3 אטריות על רוטב. זרוק 1 1/2 כוסות מילוי על אטריות, ואז להפיץ באופן שווה כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מפזרים 3/4 כוס גבינת מוצרלה ו 1/4 כוס גבינת פרמזן. חזור על שכבות של רוטב, אטריות, מילוי וגבינות 2 פעמים נוספות. למעלה עם הנותרים 3 אטריות. רוטב כף שנותר על גבי אטריות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מפזרים גבינות שנותרו. לרסס חתיכת נייר גדולה עם תרסיס שמן זית nonstick. לכסות את הלזניה בנייר כסף, לרסס את הצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
אופים לזניה 40 דקות. בזהירות לחשוף. הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים עד אטריות מכרז, בועות רוטב עבה הקצוות של לזניה הם זהובים ונפיחות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
העברה למשטח עבודה; תן לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.