תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה עם נקניק הודו. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 678 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לך שיני שום, רסק עגבניות, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו לזניה נקניק הודו, לזניה עם נקניק הודו ופטריות, ו לזניה עם נקניק הודו בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (10 עד 12 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 5 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
מוסיפים את הנקניק ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, שוברים אותו במזלג, במשך 8 עד 10 דקות, או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות, 2 כפות פטרוזיליה,בזיליקום, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/2 פלפל כפית. מבשלים, חשוף, מעל חום בינוני-נמוך, במשך 15 עד 20 דקות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
בינתיים, למלא קערה גדולה עם מי ברז החמים ביותר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הוסף את האטריות ולאפשר להם לשבת במים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
ניקוז.
10
בקערה בינונית, לשלב את ריקוטה, גבינת עיזים, 1 כוס פרמזן, הביצה, 2 כפות הנותרים של פטרוזיליה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. תניח בצד.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מצקת 1/3 של הרוטב לתוך 9 על ידי 12 על ידי 2 אינץ ' מלבני אפייה, להפיץ את הרוטב על החלק התחתון של המנה. לאחר מכן מוסיפים את השכבות כדלקמן: חצי פסטה, חצי מוצרלה, חצי ריקוטה, ושליש מהרוטב.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.