תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה עם נקניק הודו. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 678 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לך שיני שום, רסק עגבניות, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו לזניה נקניק הודו, לזניה עם נקניק הודו ופטריות, ו לזניה עם נקניק הודו בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (10 עד 12 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 5 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיפים את הנקניק ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, שוברים אותו במזלג, במשך 8 עד 10 דקות, או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
6
מוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות, 2 כפות פטרוזיליה,בזיליקום, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/2 פלפל כפית. מבשלים, חשוף, מעל חום בינוני-נמוך, במשך 15 עד 20 דקות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
בינתיים, למלא קערה גדולה עם מי ברז החמים ביותר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
8
הוסף את האטריות ולאפשר להם לשבת במים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
9
ניקוז.
10
בקערה בינונית, לשלב את ריקוטה, גבינת עיזים, 1 כוס פרמזן, הביצה, 2 כפות הנותרים של פטרוזיליה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. תניח בצד.
מצקת 1/3 של הרוטב לתוך 9 על ידי 12 על ידי 2 אינץ ' מלבני אפייה, להפיץ את הרוטב על החלק התחתון של המנה. לאחר מכן מוסיפים את השכבות כדלקמן: חצי פסטה, חצי מוצרלה, חצי ריקוטה, ושליש מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.