לזניה עם נקניק הודו בולונז
לזניה עם נקניק הודו בולונז יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1219 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות, בצל, נקניקיות הודו מתובלות, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לזניה עם נקניק הודו בולונז, Slow Cooker טורקיה נקניק בולונז, ו לזניה נקניק הודו (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, גזר, זרעי שומר; מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים נקניק ושום; sauté עד נקניק מבושל דרך, לשבור לחתיכות, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים יין; מרתיחים 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, בזיליקום 1/2 כוס, אורגנו. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים עד רוטב מתעבה, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים ריקוטה, מוצרלה, 1 כוס פרמזן, ובזיליקום 1/2 כוס בקערה בינונית; מערבבים להתמזג. מתבלים עם פלפל. לעשות קדימה: תערובת רוטב וגבינה יכול להתבצע 1 יום קדימה. לכסות בנפרד; צמרמורת.
מניחים אטריות בקערה גדולה; מכסים במים חמים. להשרות עד גמיש, הפרדה מדי פעם, כ -30 דקות.
מורחים 1 כוס רוטב על החלק התחתון של 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה. כיסוי עם 4 אטריות, סידור לרוחב. זרוק 1/4 של תערובת גבינה על ידי כף חופנים; פרושים. למעלה עם רוטב כוס 1, אז 4 אטריות ו 1/3 של תערובת הגבינה הנותרים. חזור 2 פעמים נוספות עם רוטב 1 כוס, 4 אטריות, ו 1/2 של תערובת גבינה.
מורחים כל רוטב שנותר על פני.
אופים לזניה חשופה עד מחומם דרך ונפוח, כ -50 דקות.
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לשרת.