לזניה עם נקניק ראגו
לזניה מתכון עם נקניק ראגו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 625 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, יין, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לזניה עם נקניק ראגו Redux, לזניה תרד עם ראגו פטריות, ו לזניה תרד עם ראגו פטריות.
הוראות
בסיר גדול, כבד תחתית, להמיס 2 כפות. חמאה בשמן מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים עד הזהב, כ 5 דקות.
מוסיפים גזר וסלרי ומבשלים 5 דקות נוספות.
להוסיף נקניק ו 1/2 כפית. מלח, פירוק בשר עם כף עץ, ומבשלים עד הבשר מאבד את צבע הגלם שלה.
מוסיפים 1 כוס חלב ומבשלים על חום בינוני, ערבוב, עד נספג לחלוטין, 10 עד 12 דקות. (החלב יופיע די curded בשלב זה; אל תיבהלו.)
מוסיפים יין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מוסיפים עגבניות, מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר, ומבשלים בעדינות, חשוף, 2 שעות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לאחר הסמרטוט מבושל במשך 1 1/2 שעות, להפוך את בשמל על ידי המסת הנותרים 5 כפות. חמאה בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני.
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהוא הופך חום זהוב בהיר, על 5 דקות. טפטוף איטי הנותרים 3 כוסות חלב, לטאטא כל הזמן. להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל, לטאטא, עד מעובה, על 10 דקות. עונה עם נשאר 1 כפית. מלח, אגוז מוסקט ופלפל לפי הטעם.
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה, להיזהר לא לבשל יתר על המידה.
לנקז ולשכב שטוח על מגבות כלים, לוודא את האטריות לא חופפים. חמאה התחתון של 9-על 13-in. צלחת אפייה ומעיל עם כ 1/2 כוס סמרטוט.
הוסף שכבה אחת של אטריות (עבור רוב המותגים זה 4 גיליונות לכל שכבה).
מורחים על 1/3 של בשמל; בשמל העליון עם 1/4 של הסמרטוט שנותר, ואז 1/4 של הפרמזן. חזור על שכבות עוד פעמיים, מכסה את השכבה הסופית עם סמרטוט ופרמזן שנותר.
לכסות לזניה עם רדיד אלומיניום חמאה ואופים 20 דקות. לחשוף ולאפות עוד 10 דקות, או עד החומים העליון מעט.
בואו לשבת 15 דקות לפני ההגשה.