קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

לזניה עם נקניק ראגו

לזניה עם נקניק ראגו
לזניה מתכון עם נקניק ראגו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 625 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, יין, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לזניה עם נקניק ראגו Redux, לזניה תרד עם ראגו פטריות, ו לזניה תרד עם ראגו פטריות.

הוראות

1
בסיר גדול, כבד תחתית, להמיס 2 כפות. חמאה בשמן מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד הזהב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים גזר וסלרי ומבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4
להוסיף נקניק ו 1/2 כפית. מלח, פירוק בשר עם כף עץ, ומבשלים עד הבשר מאבד את צבע הגלם שלה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים 1 כוס חלב ומבשלים על חום בינוני, ערבוב, עד נספג לחלוטין, 10 עד 12 דקות. (החלב יופיע די curded בשלב זה; אל תיבהלו.)
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים יין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים עגבניות, מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר, ומבשלים בעדינות, חשוף, 2 שעות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8
לאחר הסמרטוט מבושל במשך 1 1/2 שעות, להפוך את בשמל על ידי המסת הנותרים 5 כפות. חמאה בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהוא הופך חום זהוב בהיר, על 5 דקות. טפטוף איטי הנותרים 3 כוסות חלב, לטאטא כל הזמן. להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל, לטאטא, עד מעובה, על 10 דקות. עונה עם נשאר 1 כפית. מלח, אגוז מוסקט ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
10
מחממים תנור ל-37
11
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה, להיזהר לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
12
לנקז ולשכב שטוח על מגבות כלים, לוודא את האטריות לא חופפים. חמאה התחתון של 9-על 13-in. צלחת אפייה ומעיל עם כ 1/2 כוס סמרטוט.
מרכיבים שתצטרך
13
הוסף שכבה אחת של אטריות (עבור רוב המותגים זה 4 גיליונות לכל שכבה).
מרכיבים שתצטרך
14
מורחים על 1/3 של בשמל; בשמל העליון עם 1/4 של הסמרטוט שנותר, ואז 1/4 של הפרמזן. חזור על שכבות עוד פעמיים, מכסה את השכבה הסופית עם סמרטוט ופרמזן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
15
לכסות לזניה עם רדיד אלומיניום חמאה ואופים 20 דקות. לחשוף ולאפות עוד 10 דקות, או עד החומים העליון מעט.
16
בואו לשבת 15 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo