לזניה עניבת פרפר מחבת
לזניה מחבת עניבת פרפר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 257 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורגנו, שן שום, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. נסו לזניה מחבת, לזניה מחבת, ו לזניה מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל בשר בקר, בצל ושום עד הבשר הוא כבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים את העגבניות, המים, רסק עגבניות, פטרוזיליה, אורגנו ומלח. מערבבים פסטה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 20-25 דקות או עד פסטה מכרז, ערבוב פעם אחת.
שלב גבינות; ירידה על ידי כף מעוגלתעל תערובת פסטה. לכסות ולבשל במשך 5 דקות.