לזניה עצלנית
לזניה עצלנית יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. לך לחנות ותביא את גבינת הקוטג'קנודסן חלב, מוצר ביצים נטול כולסטרול, רוטב הפסטה האהוב על משפחת קלאסיקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה טווח חינם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורי לחם " דג אדום עם שרימפס, שומר, וסלט כתום כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לזניה עצלנית, לזניה עצלנית, ו לזניה של יום עצל.
הוראות
מערבבים גבינת קוטג', מוצר ביצה ו 1 כוס מוצרלה.
לשלב רוטב ומתפורר; להפיץ חצי על החלק התחתון של מחבת 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
מכסים בשכבות של פסטה וחצי מתערובת גבינת הקוטג'; למעלה עם רוטב שנותר ותערובת גבינת קוטג'.
מפזרים עם המוצרלה הנותרים; כיסוי.
אופים 1 שעה או עד מחומם דרך (160F), חשיפת לאחר 30 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות. לפני חיתוך לשרת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo