לזניה עצלנית עם ראגו כבש, תרד וריקוטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 53 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1091 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, מניית עוף, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו ניוקי ריקוטה מטוגנים עם ראגו כבש, Farfalle עם כבש ראגו, ריקוטה, נענע, ו לזניה תרד עם ראגו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
חום 2 כפות שמן זית כתית נוספת בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מעשן, ללטף את טלה הקרקע להתייבש ולהוסיף למחבת, חום לקרמל את הבשר, מתבלים ברוזמרין, מיורן, ציפורן, מלח ופלפל. לאחר הבשר יש השחמה, מוסיפים את הבצל, גזר, שום ומבשלים כדי לרכך 10 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים רסק עגבניות, מבשלים 1 דקה או עד ריחני. מערבבים במלאי ואז יין, להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טלה טחון
מרז ' ורם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
במים רותחים מומלחים, undercook הפסטה על ידי 2 דקות מכיווני החבילה. שמור כוס של נוזל פסטה עמילני.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
בינתיים, לחמם את החמאה בסיר מעל חום בינוני, לטאטא 2 כפות קמח, 1 עד 2 דקות, לטאטא את החלב ומבשלים להתעבות. מתבלים את רוטב בשמל במלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עוגיות אוראו קצוצות
4
מסננים את הפסטה ומוסיפים חזרה לסיר הפסטה. לזרוק את הפסטה עם ראגו כבש וכמה מי בישול עמילני שמורות כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים את הפסטה לתוך תבשיל גדול. לפזר את התרד סביב על גבי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מתכון לפיצוצ'רי
6
מערבבים את הריקוטה עם נענע ו / או פטרוזיליה, מנקדים את הפסטה עם ריקוטה באופן שווה סביב התבשיל.
יוצקים את רוטב בשמל בשכבה זוגית סביב התבשיל ומעל עם גבינה מגוררת. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. מחממים בתנור f 350 מעלות, מכוסה, במשך 30 דקות ולאחר מכן להעלות את החום ל 425 מעלות f ואופים חשופים, עד חום מבעבע, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
כדי לשרת מיד, להעביר את התבשיל לתנור f שחומם מראש 425 מעלות ואופים כ -15 עד 20 דקות, לחום.