לזניה פהיטה
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לפאג'יטה לאסגנאן לנסות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. אם יש לך פלפלים ובצל מוקפצים, רוטב עגבניות, תערובת תיבול פהיטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית נסו לזניה פהיטה, לזניה פהיטה טורטייה עוף בסיר קרוק, ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. ריסוס התחתון הצדדים של צלחת אפייה מלבנית, 13x9x2 אינץ', עם ספריי בישול.
מסננים תערובת פלפל מופשר על כמה שכבות של מגבות נייר; להפריש.
לבשל בשר במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז. מערבבים ברוטב עגבניות ותערובת תיבול; חום לרתיחה.
מורחים תערובת רוטב 1/2 כוס בתבנית אפייה. סדר 4 אטריות לרוחב, חופפים מעט, על רוטב.
מורחים 1 1/2 כוסות רוטב על אטריות, לחלוטין כיסוי אטריות.
מורחים תערובת פלפל באופן שווה על רוטב; מפזרים 1 כוס הגבינה.
סדר 4 אטריות לרוחב, חופפים מעט, על גבינה.
מורחים על 1 1/2 רוטב כוסות על אטריות, לחלוטין כיסוי אטריות.
מפזרים 1 כוס הגבינה והזיתים על רוטב. מסדרים 4 אטריות לרוחב, חופפים מעט, על זיתים.
מורחים את הרוטב שנותר על אטריות, מכסים לחלוטין אטריות.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
תרסיס חתיכת רדיד אלומיניום גדול מספיק כדי לכסות את תבנית אפייה עם תרסיס בישול. בחוזקה לכסות את תבנית אפייה עם נייר, בצד מרוסס למטה.
אופים כ 30 דקות או עד חם תוסס.
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם ממרח אבוקדו, סלסה ושמנת חמוצה.