לזניה פולנטה עם פטריות בר
לזניה פולנטה עם פטריות בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 646 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כובעי פטריות פורטובלו, גבינת מוצרלה חלקית, כובעי פטריות כפתור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו מטוגנים רטובים פולנטה עם פטריות בר, פרמזן פולנטה עם לימון טימין פטריות בר, ו משולשי פולנטה עם גבינת עיזים ופטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פורצ ' יני ומים חמים בקערה קטנה.
מסננים במסננת מעל קערה, שומר 1/4 כוס פטריות נוזלי. לשטוף ולנקז פורצ ' יני; דק קוצצים.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות.
מוסיפים את פורצ ' יני, פורטובלו, שיטאקה ופטריות כפתור.
מפזרים פטריות עם מלח; לטגן 8 דקות.
שלב את נוזל פטריות שמורות, יין, רסק עגבניות, רוזמרין, אורגנו, ועגבניות בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
שלב 1 מוצרלה כוס, טימין, גבינת ריקוטה, וחלבון ביצה בקערה; להפריש.
סדר 15 פרוסות פולנטה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם 2 1/2 תערובת פטריות כוסות, 1 רוטב עגבניות כוס, ותערובת ריקוטה 1 1/4 כוסות. חזור על שכבה עם 15 פרוסות פולנטה, נשאר תערובת פטריות, 1 רוטב עגבניות כוס, ואת תערובת ריקוטה הנותרים. למעלה עם פרוסות פולנטה שנותרו ורוטב עגבניות.
מפזרים את הלזניה עם 1 מוצרלה כוס. מכסים ואופים ב 375 במשך 45 דקות.
לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות.