קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

לזניה פולנטה עם פטריות בר

לזניה פולנטה עם פטריות בר
לזניה פולנטה עם פטריות בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 646 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כובעי פטריות פורטובלו, גבינת מוצרלה חלקית, כובעי פטריות כפתור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו מטוגנים רטובים פולנטה עם פטריות בר, פרמזן פולנטה עם לימון טימין פטריות בר, ו משולשי פולנטה עם גבינת עיזים ופטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פורצ ' יני ומים חמים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד 30 דקות.
3
מסננים במסננת מעל קערה, שומר 1/4 כוס פטריות נוזלי. לשטוף ולנקז פורצ ' יני; דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים תנור ל-375
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את פורצ ' יני, פורטובלו, שיטאקה ופטריות כפתור.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
8
מפזרים פטריות עם מלח; לטגן 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
שלב את נוזל פטריות שמורות, יין, רסק עגבניות, רוזמרין, אורגנו, ועגבניות בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
שלב 1 מוצרלה כוס, טימין, גבינת ריקוטה, וחלבון ביצה בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
סדר 15 פרוסות פולנטה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם 2 1/2 תערובת פטריות כוסות, 1 רוטב עגבניות כוס, ותערובת ריקוטה 1 1/4 כוסות. חזור על שכבה עם 15 פרוסות פולנטה, נשאר תערובת פטריות, 1 רוטב עגבניות כוס, ואת תערובת ריקוטה הנותרים. למעלה עם פרוסות פולנטה שנותרו ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
מפזרים את הלזניה עם 1 מוצרלה כוס. מכסים ואופים ב 375 במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
בואו לעמוד 5 דקות.

מרכיבים

14דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילה מיובשת פטריות פורצ'יניחבילה מיובשת פטריות פורצ'יני1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין מיובשרוזמרין מיובש1אוראו ממולאים כפולים1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש2largesחלבוני ביצה, מוכים קלותחלבוני ביצה, מוכים קלות822דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביות ללא מלח, לא מצוחצחותעגבניות חתוכות לקוביות ללא מלח, לא מצוחצחות1אוראו ממולאים כפוליםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולקכוסות מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולק425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קרטון חלק-skim ricotta cheeseקרטון חלק-skim ricotta cheese907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פולנטה, כל חתך לפרוסות 20 (בעובי 1/4 אינץ')פולנטה, כל חתך לפרוסות 20 (בעובי 1/4 אינץ')340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות פטריות פורטובלו קצוץ (אודותכוסות פטריות פורטובלו קצוץ (אודות0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות קצוצות פטריות שיטאקה (אודותכוסות קצוצות פטריות שיטאקה (אודות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות קצוץ פטריית כפתור (אודותכוסות קצוץ פטריית כפתור (אודות33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.