לזניה פטריות בר Truffled
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לנסות את פטריית הפרא Truffled Lasgananananananananan. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אטריות לזניה מבושלות מראש, פלפל, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פטריות בר וברי Truffled, לזניה פטריות בר, ו לזניה של פטריות בר וכרובית.
הוראות
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
להוסיף כרישה, שום, ו 1/4 כפית מלח; לטגן 2 דקות.
להוסיף 4 כוסות פטריות קרמיני ופטריות שיטאקה; לטגן 10 דקות או עד פטריות לשחרר לחות ולהתחיל חום. מערבבים ביין; לבשל 3 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים ב טימין, אורגנו, מרווה, שמן כמהין, ו 1/2 פלפל כפית.
מערבבים חלב ועלה דפנה בסיר כבד; מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות נוצרות סביב קצה (לא להרתיח).
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה; להשליך עלה דפנה. תניח בצד.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
להוסיף 3 כוסות הנותרים פטריות קרמיני; לטגן 4 דקות או עד מכרז.
מוסיפים קמח, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן; בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות או עד עבה. מערבבים הנותרים 1/8 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואגוז מוסקט.
מערבבים ריקוטה, פטרוזיליה, קליפת לימון, ונותר 1/4 כפית פלפל שחור בקערה.
מורחים תערובת חלב 1/2 כוס בתחתית זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות מעל רוטב; למעלה עם 2 כוסות תערובת פטריות.
מפזרים 1/4 כוס מוצרלה ו 1/4 כוס פרמזן. מסדרים 3 אטריות על גבינות. למעלה עם תערובת ריקוטה 1 כוס. חזור על שכבות פעם אחת עם 3 אטריות, 2 תערובת פטריות כוסות, 1/4 מוצרלה כוס, 1/4 פרמזן כוס, 3 אטריות, ו 1 ריקוטה כוס (המנה תהיה מלאה מאוד); להפיץ את הרוטב שנותר מעל. מכסים בנייר כסף; מניחים תבנית אפייה על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
הסר מהתנור; להגדיל את טמפרטורת התנור ל 45
לחשוף את הלזניה, ומפזרים הנותרים 1/2 כוס מוצרלה הנותרים 1/2 כוס פרמזן; אופים 10 דקות נוספות או עד חום זהוב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto