קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

לזניה פטריות בר Truffled

לזניה פטריות בר Truffled
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לנסות את פטריית הפרא Truffled Lasgananananananananan. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אטריות לזניה מבושלות מראש, פלפל, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פטריות בר וברי Truffled, לזניה פטריות בר, ו לזניה של פטריות בר וכרובית.

הוראות

1
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
להוסיף כרישה, שום, ו 1/4 כפית מלח; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
להוסיף 4 כוסות פטריות קרמיני ופטריות שיטאקה; לטגן 10 דקות או עד פטריות לשחרר לחות ולהתחיל חום. מערבבים ביין; לבשל 3 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר מהחום; מערבבים ב טימין, אורגנו, מרווה, שמן כמהין, ו 1/2 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מערבבים חלב ועלה דפנה בסיר כבד; מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות נוצרות סביב קצה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה; להשליך עלה דפנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
להוסיף 3 כוסות הנותרים פטריות קרמיני; לטגן 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
9
מוסיפים קמח, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן; בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות או עד עבה. מערבבים הנותרים 1/8 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מערבבים ריקוטה, פטרוזיליה, קליפת לימון, ונותר 1/4 כפית פלפל שחור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מורחים תערובת חלב 1/2 כוס בתחתית זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות מעל רוטב; למעלה עם 2 כוסות תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
13
מפזרים 1/4 כוס מוצרלה ו 1/4 כוס פרמזן. מסדרים 3 אטריות על גבינות. למעלה עם תערובת ריקוטה 1 כוס. חזור על שכבות פעם אחת עם 3 אטריות, 2 תערובת פטריות כוסות, 1/4 מוצרלה כוס, 1/4 פרמזן כוס, 3 אטריות, ו 1 ריקוטה כוס (המנה תהיה מלאה מאוד); להפיץ את הרוטב שנותר מעל. מכסים בנייר כסף; מניחים תבנית אפייה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
הסר מהתנור; להגדיל את טמפרטורת התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
לחשוף את הלזניה, ומפזרים הנותרים 1/2 כוס מוצרלה הנותרים 1/2 כוס פרמזן; אופים 10 דקות נוספות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור, מחולקפלפל שחור, מחולק2קרום: פירורי קרקר גרהםהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)680פלפל האבנרוכוסות פרוסות פטריות קרמיני (בערך, מחולקכוסות פרוסות פטריות קרמיני (בערך, מחולק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת ריקוטה נטולת שומןגבינת ריקוטה נטולת שומן4קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים1גבינת פרמזן מגוררתמרווה טרייה קצוצהמרווה טרייה קצוצה1גבינת פרמזן מגוררתטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ8שיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון227פלפל האבנרואטריות לזניה מבושלות מראשאטריות לזניה מבושלות מראש4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרישה פרוסה דקכרישה פרוסה דק1גבינת פרמזן מגוררתקליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר1% חלב דל שומן1% חלב דל שומן1גבינת פרמזן מגוררתסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1גבינת פרמזן מגוררתאורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ113פלפל האבנרוגבינת פרמזן מגוררת כוסגבינת פרמזן מגוררת כוס113פלפל האבנרוגביע מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזהגביע מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח, מחולקמלח, מחולק454פלפל האבנרוכוסות פטריות שיטאקה פרוסות (אודותכוסות פטריות שיטאקה פרוסות (אודות3קרום: פירורי קרקר גרהםשמן כמהין לבןשמן כמהין לבן1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרCôtes du Rhône או יין אדום פירותי אחרCôtes du Rhône או יין אדום פירותי אחר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto