קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

לזניה פטריות ועשבים טריים

לזניה פטריות ועשבים טריים
לזניה פטריות ועשב טרי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 284 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן, מלח כשר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פטריות בר וטארט Gruyère עם סלט עשבי תיבול טרי, סטייקים טריים מצופים בעשב בשר בקר עם רוטב פטריות, ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרכך אטריות במחבת של מים חמים מאוד בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הפוך בשמל (רוטב לבן): להביא חלב לרתיחה בסיר ולהסיר מחום. ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, עד כהה מעט, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
מקציפים חלב לתערובת קמח בבת אחת ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הוסף 1 1/2 כפית. מלח, 1/2 כפית. פלפל, ואגוז מוסקט. הרוטב צריך להיות עבה מספיק כדי לצפות כפית; אם זה לא, לבשל מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד מעובה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
הסר מהחום ומערבבים בשום, 2 כפות. פטרוזיליה, ו 1/2 כף. קורנית. שמור מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מחממים סיר עמוק ורחב על אש בינונית גבוהה 2 דקות. מערבולת ב 1 כף. שמן ולהוסיף כרישה. מבשלים עד רך אבל לא השחמה, 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם. סקופ כרישה לקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
סיבוב 2 כף. שמן לסיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים פטריות, מתבלים קלות במלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית, מכוסה, עד שהפטריות רכות ומתחילות לשחרר מיצים, בערך 5 דקות. לחשוף ולבשל עד הקצוות מתחילים חום. מערבבים כרישה ונותר 1/2 כף. קורנית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
הסר מהחום.
12
מערבבים פרמזן עם אסיאגו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
13
להרכיב לזניה: שמן 9-by 13-in. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
14
מורחים כמה כפיות של בשמל על הקרקעית. מסדרים 3 אטריות לרוחב בצלחת, ואז כף על כ 1/2 כוס בשמל, ואחריו שליש הפטריות ו 1/3 כוס גבינות. חזור על שכבות פעמיים נוספות. למעלה עם שכבה סופית של אטריות בשמל, ומפזרים גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
15
אופים לזניה עד השחמה מבעבע, כ -45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מפזרים עם הנותרים 1 כף. פטרוזיליה ולתת לשבת לפחות 15 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
17
לעשות קדימה: דרך שלב 6, 1 יום, מקורר, או עד 3 חודשים, קפוא.
18
בואו לזניה צוננת לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני האפייה. לזניה קפואה יכולה להיות מופשרת במקרר למשך הלילה ולאחר מכן אפויה, או אפויה ישר מהמקפיא במשך 1 3/4 שעות (כיסוי לשעה הראשונה).
19
טיפים לחנות טבחים: ללא קשר למגוון, כל הפטריות צריכות להריח מתוק וארצי ויש להם כובעים יבשים, מוצקים, לא ניזוק. אם הם ספוגיים או דביקים, להתרחק. חנות: לשמור בשקית נייר (אחסונם פלסטיק נרקב אותם), מקורר, עד 4 ימים. גם אם הם הופכים יבשים לחלוטין, הם יהיו בסדר בתבשילים; המיצים להשרות אותם בחזרה. נקי: לנגב עם מגבת נייר בקושי לחה. אם הם מאוד מלוכלכים או חוליים, להתנשף בקצרה במים קרים לשפשף עם מברשת קטנה, ואז יבש מיד (הם מקבלים רטוב מהר). לבשל או לא לבשל?: רוב המומחים ממליצים לבשל את כל הפטריות האכילות כי, בדרגות שונות (ותלוי באדם), הם קשים לעיכול גלם. כמו כן, לרבים יש רעלים שהבישול הורס. עם זאת, אין הוכחה חותכת כי אכילת פטריות גלם קלות, במיוחד במתינות, מזיק.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת אסיאגו קרועה בגסות גסגבינת אסיאגו קרועה בגסות גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח12 כפיות אבקת שוםקצוץ עלי טימין טריים, מחולקקצוץ עלי טימין טריים, מחולק3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2חתיכות טופי הית' בראודות מלח כשראודות מלח כשר21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרכרישה, פרוס לטבעות דקותכרישה, פרוס לטבעות דקות1רבע גלוןבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1חתיכות טופי הית' ברעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'על שמן זית, מחולקעל שמן זית, מחולק227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.12 לא להרתיח אטריות לזניה12 לא להרתיח אטריות לזניה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מרוסקתגבינת פרמזן מרוסקת33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה, מחולקתפטרוזיליה קצוצה, מחולקת1חתיכות טופי הית' ברעל פלפלעל פלפל680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות פורטבלה, פרוסותפטריות פורטבלה, פרוסות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שיטאקה, נבעו ופרוסיםפטריות שיטאקה, נבעו ופרוסים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח