קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

לזניה פטריות ועשבים טריים

לזניה פטריות ועשבים טריים
לזניה פטריות ועשב טרי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 284 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן, מלח כשר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פטריות בר וטארט Gruyère עם סלט עשבי תיבול טרי, סטייקים טריים מצופים בעשב בשר בקר עם רוטב פטריות, ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרכך אטריות במחבת של מים חמים מאוד בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הפוך בשמל (רוטב לבן): להביא חלב לרתיחה בסיר ולהסיר מחום. ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, עד כהה מעט, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מקציפים חלב לתערובת קמח בבת אחת ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
הוסף 1 1/2 כפית. מלח, 1/2 כפית. פלפל, ואגוז מוסקט. הרוטב צריך להיות עבה מספיק כדי לצפות כפית; אם זה לא, לבשל מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד מעובה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר מהחום ומערבבים בשום, 2 כפות. פטרוזיליה, ו 1/2 כף. קורנית. שמור מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מחממים סיר עמוק ורחב על אש בינונית גבוהה 2 דקות. מערבולת ב 1 כף. שמן ולהוסיף כרישה. מבשלים עד רך אבל לא השחמה, 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם. סקופ כרישה לקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
סיבוב 2 כף. שמן לסיר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים פטריות, מתבלים קלות במלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית, מכוסה, עד שהפטריות רכות ומתחילות לשחרר מיצים, בערך 5 דקות. לחשוף ולבשל עד הקצוות מתחילים חום. מערבבים כרישה ונותר 1/2 כף. קורנית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
הסר מהחום.
12
מערבבים פרמזן עם אסיאגו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
13
להרכיב לזניה: שמן 9-by 13-in. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
14
מורחים כמה כפיות של בשמל על הקרקעית. מסדרים 3 אטריות לרוחב בצלחת, ואז כף על כ 1/2 כוס בשמל, ואחריו שליש הפטריות ו 1/3 כוס גבינות. חזור על שכבות פעמיים נוספות. למעלה עם שכבה סופית של אטריות בשמל, ומפזרים גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
15
אופים לזניה עד השחמה מבעבע, כ -45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מפזרים עם הנותרים 1 כף. פטרוזיליה ולתת לשבת לפחות 15 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
17
לעשות קדימה: דרך שלב 6, 1 יום, מקורר, או עד 3 חודשים, קפוא.
18
בואו לזניה צוננת לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני האפייה. לזניה קפואה יכולה להיות מופשרת במקרר למשך הלילה ולאחר מכן אפויה, או אפויה ישר מהמקפיא במשך 1 3/4 שעות (כיסוי לשעה הראשונה).
19
טיפים לחנות טבחים: ללא קשר למגוון, כל הפטריות צריכות להריח מתוק וארצי ויש להם כובעים יבשים, מוצקים, לא ניזוק. אם הם ספוגיים או דביקים, להתרחק. חנות: לשמור בשקית נייר (אחסונם פלסטיק נרקב אותם), מקורר, עד 4 ימים. גם אם הם הופכים יבשים לחלוטין, הם יהיו בסדר בתבשילים; המיצים להשרות אותם בחזרה. נקי: לנגב עם מגבת נייר בקושי לחה. אם הם מאוד מלוכלכים או חוליים, להתנשף בקצרה במים קרים לשפשף עם מברשת קטנה, ואז יבש מיד (הם מקבלים רטוב מהר). לבשל או לא לבשל?: רוב המומחים ממליצים לבשל את כל הפטריות האכילות כי, בדרגות שונות (ותלוי באדם), הם קשים לעיכול גלם. כמו כן, לרבים יש רעלים שהבישול הורס. עם זאת, אין הוכחה חותכת כי אכילת פטריות גלם קלות, במיוחד במתינות, מזיק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®