לזניה פטריות ועשב טרי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 284 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן, מלח כשר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פטריות בר וטארט Gruyère עם סלט עשבי תיבול טרי, סטייקים טריים מצופים בעשב בשר בקר עם רוטב פטריות, ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרכך אטריות במחבת של מים חמים מאוד בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הוסף 1 1/2 כפית. מלח, 1/2 כפית. פלפל, ואגוז מוסקט. הרוטב צריך להיות עבה מספיק כדי לצפות כפית; אם זה לא, לבשל מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד מעובה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מחממים סיר עמוק ורחב על אש בינונית גבוהה 2 דקות. מערבולת ב 1 כף. שמן ולהוסיף כרישה. מבשלים עד רך אבל לא השחמה, 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם. סקופ כרישה לקערה ולהניח בצד.
מוסיפים פטריות, מתבלים קלות במלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית, מכוסה, עד שהפטריות רכות ומתחילות לשחרר מיצים, בערך 5 דקות. לחשוף ולבשל עד הקצוות מתחילים חום. מערבבים כרישה ונותר 1/2 כף. קורנית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
הסר מהחום.
12
מערבבים פרמזן עם אסיאגו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגו
13
להרכיב לזניה: שמן 9-by 13-in. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
14
מורחים כמה כפיות של בשמל על הקרקעית. מסדרים 3 אטריות לרוחב בצלחת, ואז כף על כ 1/2 כוס בשמל, ואחריו שליש הפטריות ו 1/3 כוס גבינות. חזור על שכבות פעמיים נוספות. למעלה עם שכבה סופית של אטריות בשמל, ומפזרים גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
15
אופים לזניה עד השחמה מבעבע, כ -45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מפזרים עם הנותרים 1 כף. פטרוזיליה ולתת לשבת לפחות 15 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
17
לעשות קדימה: דרך שלב 6, 1 יום, מקורר, או עד 3 חודשים, קפוא.
18
בואו לזניה צוננת לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני האפייה. לזניה קפואה יכולה להיות מופשרת במקרר למשך הלילה ולאחר מכן אפויה, או אפויה ישר מהמקפיא במשך 1 3/4 שעות (כיסוי לשעה הראשונה).
19
טיפים לחנות טבחים: ללא קשר למגוון, כל הפטריות צריכות להריח מתוק וארצי ויש להם כובעים יבשים, מוצקים, לא ניזוק. אם הם ספוגיים או דביקים, להתרחק. חנות: לשמור בשקית נייר (אחסונם פלסטיק נרקב אותם), מקורר, עד 4 ימים. גם אם הם הופכים יבשים לחלוטין, הם יהיו בסדר בתבשילים; המיצים להשרות אותם בחזרה. נקי: לנגב עם מגבת נייר בקושי לחה. אם הם מאוד מלוכלכים או חוליים, להתנשף בקצרה במים קרים לשפשף עם מברשת קטנה, ואז יבש מיד (הם מקבלים רטוב מהר). לבשל או לא לבשל?: רוב המומחים ממליצים לבשל את כל הפטריות האכילות כי, בדרגות שונות (ותלוי באדם), הם קשים לעיכול גלם. כמו כן, לרבים יש רעלים שהבישול הורס. עם זאת, אין הוכחה חותכת כי אכילת פטריות גלם קלות, במיוחד במתינות, מזיק.