המתכון פטריות-פולנטה Lasgananne מוכן בערך 2 שעות ו 20 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 638 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פולנטה מיידית, פטריות שיטאקה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. מתכונים דומים: לזניה פולנטה עם רוטב פטריות שמנת, לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה פולנטה.
הוראות
1
הפוך את הרוטב: להשרות את פורצ ' יני מיובש 3 כוסות מים חמים, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
2
ניקוז, הזמנת 2 כוסות של הנוזל השריית. בערך לקצוץ את פורצ ' יני.
3
חום 1 כף כל חמאה ושמן זית בסיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוסיפים חצי מהכפתור ופטריות שיטאקה ומבשלים, ללא הפרעה, עד מעט השחמה על הקרקעית, כ 2 דקות. המשך לבשל, ערבוב, עד רך, 2 עד 3 דקות יותר; להעביר לקערה. חזור עם עוד 1 כף כל חמאה ושמן זית ואת הכפתור שנותר פטריות שיטאקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הנותרים 1 כף כל חמאה ושמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הבצל ואת פורצ ' יני ומבשלים, ערבוב, עד הבצל רך, על 4 דקות. מערבבים את פתיתי שום ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד החשיך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
9
מוסיפים את שמורות 2 כוסות פורצ ' יני נוזלי, עגבניות מרוסקות, פטריות כפתור ו shiitake ו 1/2 כפית מלח. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה; מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
הכינו את הלזניה: הביאו 7 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול; העבירו לקערה חסינת חום גדולה. בינתיים, להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול נפרד. בהדרגה לטאטא את פולנטה ו 1 1/2 כפיות מלח לתוך קערה של מים חמים. מכסים את הקערה בחוזקה בנייר כסף ומניחים על הסיר של מים רותחים. להפחית את החום כך המים רותחים; לבשל את הפולנטה עד הנוזל נספג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
הסר מהחום, לחשוף ולהקציף במרץ בפרמזן, ביצים ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מחממים התנור ל 350 מעלות F. מברשת קלה צלחת אפייה 3 ליטר עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מורחים שליש של פולנטה בצלחת העליון עם חצי רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
15
מפזרים עם 1 מוצרלה כוס. חזור על השכבות (פולנטה, רוטב, מוצרלה), ולאחר מכן העליון עם שאר פולנטה. (אם הפולנטה מקבל עבה מדי, להקציף קצת מים חמים.)
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
רופף לכסות את הצלחת בנייר כסף ואופים עד מבעבע, 50 דקות עד 1 שעה. הפעל את המטגן. לחשוף את הלזניה העליון עם הנותרים 1 כוס מוצרלה; לטגן עד נמס, 2 עד 3 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.