קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

לזניה פטריות פולנטה

לזניה פטריות פולנטה
המתכון פטריות-פולנטה Lasgananne מוכן בערך 2 שעות ו 20 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 638 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פולנטה מיידית, פטריות שיטאקה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. מתכונים דומים: לזניה פולנטה עם רוטב פטריות שמנת, לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה פולנטה.

הוראות

1
הפוך את הרוטב: להשרות את פורצ ' יני מיובש 3 כוסות מים חמים, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
ניקוז, הזמנת 2 כוסות של הנוזל השריית. בערך לקצוץ את פורצ ' יני.
3
חום 1 כף כל חמאה ושמן זית בסיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים חצי מהכפתור ופטריות שיטאקה ומבשלים, ללא הפרעה, עד מעט השחמה על הקרקעית, כ 2 דקות. המשך לבשל, ערבוב, עד רך, 2 עד 3 דקות יותר; להעביר לקערה. חזור עם עוד 1 כף כל חמאה ושמן זית ואת הכפתור שנותר פטריות שיטאקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להעביר לקערה ולהוסיף 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הנותרים 1 כף כל חמאה ושמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הבצל ואת פורצ ' יני ומבשלים, ערבוב, עד הבצל רך, על 4 דקות. מערבבים את פתיתי שום ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד החשיך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
9
מוסיפים את שמורות 2 כוסות פורצ ' יני נוזלי, עגבניות מרוסקות, פטריות כפתור ו shiitake ו 1/2 כפית מלח. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה; מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
הכינו את הלזניה: הביאו 7 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול; העבירו לקערה חסינת חום גדולה. בינתיים, להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול נפרד. בהדרגה לטאטא את פולנטה ו 1 1/2 כפיות מלח לתוך קערה של מים חמים. מכסים את הקערה בחוזקה בנייר כסף ומניחים על הסיר של מים רותחים. להפחית את החום כך המים רותחים; לבשל את הפולנטה עד הנוזל נספג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
הסר מהחום, לחשוף ולהקציף במרץ בפרמזן, ביצים ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
מחממים התנור ל 350 מעלות F. מברשת קלה צלחת אפייה 3 ליטר עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מורחים שליש של פולנטה בצלחת העליון עם חצי רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
מפזרים עם 1 מוצרלה כוס. חזור על השכבות (פולנטה, רוטב, מוצרלה), ולאחר מכן העליון עם שאר פולנטה. (אם הפולנטה מקבל עבה מדי, להקציף קצת מים חמים.)
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
16
רופף לכסות את הצלחת בנייר כסף ואופים עד מבעבע, 50 דקות עד 1 שעה. הפעל את המטגן. לחשוף את הלזניה העליון עם הנותרים 1 כוס מוצרלה; לטגן עד נמס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
17
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
18
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
19
צילום: Con Poulos

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.