לזניה פירות ים (Lasaña Marinera)
אם יש לך כל מטרה קמח, מלח ופלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות לזניה ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
ניקוז ולהגדיר aside.To הפוך את הרוטב הלבן, להביא את החלב לרתיחה בסיר קטן ולהניח בצד. בסיר בינוני להמיס את החמאה.
מוסיפים את הקמח ומבשלים כ 2 דקות על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ.
מחממים שמן וחמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצלים, הגזרים, השום ומבשלים כ 5 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את השמנת הכבדה, רסק עגבניות, כמון, שרימפס וסלמון. Stir and set aside.To להרכיב את הלזניה, להפיץ חלק מהרוטב הלבן בחלק התחתון של צלחת אפייה.מסדרים שכבה של אטריות על גבי, ולאחר מכן יותר רוטב, ואחריו 1/3 של תערובת פירות ים, 1/4 כוס מוצרלה מגוררת ו 1/4 כוס גבינת פרמזן. חזור 2 פעמים נוספות, אטריות שכבות, רוטב, פירות ים, מוצרלה ופרמזן.למעלה עם שכבה סופית של אטריות ורוטב לבן, ומפזרים את המוצרלה הנותרים וגבינת פרמזן.
אופים את הלזניה במשך כ 40 דקות, או עד העליון הוא השחמה לאפשר לשבת במשך 15 דקות, מפזרים פטרוזיליה טרייה ומגישים חם.