אם יש לך כל מטרה קמח, מלח ופלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את השמנת הכבדה, רסק עגבניות, כמון, שרימפס וסלמון. Stir and set aside.To להרכיב את הלזניה, להפיץ חלק מהרוטב הלבן בחלק התחתון של צלחת אפייה.מסדרים שכבה של אטריות על גבי, ולאחר מכן יותר רוטב, ואחריו 1/3 של תערובת פירות ים, 1/4 כוס מוצרלה מגוררת ו 1/4 כוס גבינת פרמזן. חזור 2 פעמים נוספות, אטריות שכבות, רוטב, פירות ים, מוצרלה ופרמזן.למעלה עם שכבה סופית של אטריות ורוטב לבן, ומפזרים את המוצרלה הנותרים וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים את הלזניה במשך כ 40 דקות, או עד העליון הוא השחמה לאפשר לשבת במשך 15 דקות, מפזרים פטרוזיליה טרייה ומגישים חם.