קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

לזניה פירות ים (Lasaña Marinera)

לזניה פירות ים (Lasaña Marinera)
אם יש לך כל מטרה קמח, מלח ופלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את האטריות לזניה ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
3
ניקוז ולהגדיר aside.To הפוך את הרוטב הלבן, להביא את החלב לרתיחה בסיר קטן ולהניח בצד. בסיר בינוני להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הקמח ומבשלים כ 2 דקות על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1
מחממים שמן וחמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצלים, הגזרים, השום ומבשלים כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את השמנת הכבדה, רסק עגבניות, כמון, שרימפס וסלמון. Stir and set aside.To להרכיב את הלזניה, להפיץ חלק מהרוטב הלבן בחלק התחתון של צלחת אפייה.מסדרים שכבה של אטריות על גבי, ולאחר מכן יותר רוטב, ואחריו 1/3 של תערובת פירות ים, 1/4 כוס מוצרלה מגוררת ו 1/4 כוס גבינת פרמזן. חזור 2 פעמים נוספות, אטריות שכבות, רוטב, פירות ים, מוצרלה ופרמזן.למעלה עם שכבה סופית של אטריות ורוטב לבן, ומפזרים את המוצרלה הנותרים וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
אופים את הלזניה במשך כ 40 דקות, או עד העליון הוא השחמה לאפשר לשבת במשך 15 דקות, מפזרים פטרוזיליה טרייה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות