לזניה פסטו
אם יש לכם parmigiano-רג'יאנו, שיני שום, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. מתכונים דומים: לזניה פסטו, לזניה פסטו ואפונה, ו לזניה צמחונית פסטו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שלב חצי מרכיבים פסטו בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד עד בשילוב שווה, על 1 דקה.
להוסיף מרכיבים הנותרים תהליך עד מעורב באופן שווה, על 1 דקה יותר. לטעום ולהתאים תיבול, לפי הצורך.
מחממים תנור ל 375 מעלות F ומסדרים מתלה בשליש העליון.
בינתיים, לחלופין שכבת 1/4 כוס פסטו ו 1 גיליון של אטריות לזניה טריות בתבנית אפייה 8 על 8 אינץ', אטריות זמירה, לפי הצורך, כדי להתאים. צריך להיות בערך 10 עד 12 שכבות. לזניה למעלה עם גבינה ואופים עד מבעבע סביב קצוות וגבינה נמס, על 20 עד 25 דקות.
בואו לשבת לפחות 20 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![Casaloste קיאנטי Classico Riserva]()
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.