קושימומחה
מוכן ב1 ש, 12 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

לזניה פסטו עם בולונז וקרם שום

לזניה פסטו עם בולונז וקרם שום
מתכון לזניה פסטו עם בולונז וקרם שום מוכן בסביבות 1 שעה ו 12 דקות והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, שמן זית, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב בזיליקום ו 4 שיני שום במעבד מזון; תהליך עד קצוץ דק. עם מעבד על, לאט לשפוך שמן דרך מצנח מזון; תהליך עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
הוסף Asiago; דופק 2 עד 3 פעמים עד מעורבב. תניח את פסטו בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
4
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
להוסיף שום טחון; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
6
מוסיפים קמח, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מבשלים 6 דקות או עד עבה מעט, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הסר מהחום. מערבבים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8
מורחים 1 כוס רוטב בולונז בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם 4 אטריות; להפיץ על 2 כפות פסטו על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
מורחים 2 כוסות רוטב בולונז על פסטו; טפטוף עם 1/2 כוס רוטב לבן. חזור על שכבות; העליון עם הנותרים 4 אטריות. למעלה עם נשאר פסטו, רוטב בולונז, ורוטב לבן.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
10
מכסים בחוזקה בנייר כסף; אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מחומם ביסודיות אטריות במכרז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
בואו לעמוד 5 דקות.
12
חותכים ל 8 חלקים שווים.