גשו לסופר וקנו קמח, בזיליקום, פלפלים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חלב רזה התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קרמל אפוי כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה פרימוורה, לזניה פרימוורה, ו לזניה פרימוורה בהקפאה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ממיסים את המרגרינה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
מוסיפים קמח ומלח; מבשלים 30 שניות, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
הסר מהחום, ומערבבים בגבינת הקרם עד מומסת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
6
מערבבים ריקוטה, מוצרלה 1/4 כוס, בזיליקום, ביצה לבן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
חלבונים
גבינת ריקוטה
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מערבבים ברוקולי, גזר, ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ברוקולי
גזר
8
מורחים רוטב 1/4 כוס בתחתית צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. סדר 2 אטריות על רוטב. כפית חצי תערובת ריקוטה על אטריות; למעלה עם חצי ירקות. כפית 3/4 כוס רוטב על ירקות; למעלה עם 1/4 כוס פרמזן. למעלה עם 2 אטריות, נשאר תערובת ריקוטה, ירקות שנותרו, 1/4 כוס פרמזן, ו 2 אטריות, לחיצה בחוזקה. שאריות רוטב כפית על אטריות, מתפשט לכיסוי. מכסים ואופים ב 450 במשך 25 דקות או עד אטריות מכרז ורוטב הוא מבעבע. לחשוף ומפזרים עם מוצרלה 3/4 כוס; אופים 5 דקות נוספות.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.