לזניה פרימוורה
גשו לסופר וקנו קמח, בזיליקום, פלפלים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חלב רזה התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קרמל אפוי כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה פרימוורה, לזניה פרימוורה, ו לזניה פרימוורה בהקפאה.
הוראות
ממיסים את המרגרינה בסיר בינוני על אש בינונית.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מוסיפים קמח ומלח; מבשלים 30 שניות, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ומערבבים בגבינת הקרם עד מומסת. תניח בצד.
מערבבים ריקוטה, מוצרלה 1/4 כוס, בזיליקום, ביצה לבן בקערה.
מערבבים ברוקולי, גזר, ופלפלים.
מורחים רוטב 1/4 כוס בתחתית צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. סדר 2 אטריות על רוטב. כפית חצי תערובת ריקוטה על אטריות; למעלה עם חצי ירקות. כפית 3/4 כוס רוטב על ירקות; למעלה עם 1/4 כוס פרמזן. למעלה עם 2 אטריות, נשאר תערובת ריקוטה, ירקות שנותרו, 1/4 כוס פרמזן, ו 2 אטריות, לחיצה בחוזקה. שאריות רוטב כפית על אטריות, מתפשט לכיסוי. מכסים ואופים ב 450 במשך 25 דקות או עד אטריות מכרז ורוטב הוא מבעבע. לחשוף ומפזרים עם מוצרלה 3/4 כוס; אופים 5 דקות נוספות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.