לזניה פתוחה של פטריות וזיתים
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל כל פעם שאתם משתוקקים לאוכל ים תיכוני. נסו לעשות לזניה פתוחה של פטריות וזיתים בבית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 35 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך עלי פטרוזיליה, שמן חמניות, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לזניה פולנטה זול עם פטריות Seitan, רביולי פתוח עם פטריות סקווש ופורצ'יני, ו בגט פתוח עם פטריות וארטישוקים.
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, לחמם בעדינות את חומץ בלסמי, שמן זית וצ ' ילי יחד עם 1 כף מים. לאחר חם, מוסיפים את הזיתים ואת עשבי תיבול, להסיר מן החום ולהניח בצד.
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, להוסיף את יריעות לזניה ומלח אם אתה רוצה, ואז ומבשלים 3 דקות. בינתיים, לחמם את שמן חמניות במחבת גדולה עד חם מאוד.
מוסיף את פטריות כובע שטוחות ומטגנים במשך 1 דקות עד שהם מתחילים צבע.
מוסיפים פטריות מעורבות ומטגנים במשך 2-3 דקות יותר. עונה אם אתה רוצה ולהניח בצד.
מסננים את יריעות הלזניה ומניחים אחת בבסיס כל אחת מארבע צלחות גדולות. לפזר את תערובת פטריות מעל ולשים גיליון שני על גבי. כפית על הרוטב, מפזרים על הפרמזן ומגישים מיד.