קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

לזניה פתוחה של פטריות וזיתים

לזניה פתוחה של פטריות וזיתים
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל כל פעם שאתם משתוקקים לאוכל ים תיכוני. נסו לעשות לזניה פתוחה של פטריות וזיתים בבית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 35 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך עלי פטרוזיליה, שמן חמניות, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לזניה פולנטה זול עם פטריות Seitan, רביולי פתוח עם פטריות סקווש ופורצ'יני, ו בגט פתוח עם פטריות וארטישוקים.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, לחמם בעדינות את חומץ בלסמי, שמן זית וצ ' ילי יחד עם 1 כף מים. לאחר חם, מוסיפים את הזיתים ואת עשבי תיבול, להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, להוסיף את יריעות לזניה ומלח אם אתה רוצה, ואז ומבשלים 3 דקות. בינתיים, לחמם את שמן חמניות במחבת גדולה עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
שמן חמניותשמן חמניות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיף את פטריות כובע שטוחות ומטגנים במשך 1 דקות עד שהם מתחילים צבע.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים פטריות מעורבות ומטגנים במשך 2-3 דקות יותר. עונה אם אתה רוצה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
5
מסננים את יריעות הלזניה ומניחים אחת בבסיס כל אחת מארבע צלחות גדולות. לפזר את תערובת פטריות מעל ולשים גיליון שני על גבי. כפית על הרוטב, מפזרים על הפרמזן ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ 'אנו וסנג' ובזה הם בחירות נהדרות לזניה. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו