קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

לזניה צ'וריסו ופולנטה

לזניה צ'וריסו ופולנטה
המתכון צ'וריסו לזניה פולנטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 698 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם ציר עוף, אבקת צ'ילי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו לזניה צ'וריסו ופולנטה, לזניה צ'וריסו ופולנטה, ו צ'וריסו שרימפס על גבינת עיזים פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור פולנטה: להביא את ציר העוף לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הוסף את פולנטה ו whisk עד משולב באופן מלא, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מפזרים את המלח ומבשלים, מכוסה, מעל חום בינוני במשך 5 עד 6 דקות. לסיים על ידי קיפול חמאה מומסת. להתחמם בזמן שאתה מכין את צ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
חמאהחמאה
מלחמלח
4
עבור צ ' וריסו: מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
צ ' וריסוצ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד כמעט שקוף, ולאחר מכן מוסיפים את חזיר הקרקע. חום 4 עד 5 דקות תוך שבירת חתיכות חזיר עם החלק האחורי של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
בצלבצל
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
6
מוסיפים את הפפריקה, שום מגורען, אבקת בצל, אבקת צ ' ילי וכמון, ומפזרים מלח ופלפל. לבשל 1 דקה יותר כדי טוסט התבלינים, ולאחר מכן להוסיף את החומץ, שום ועגבניות. מבשלים עד הרוטב הוא מעובה מופחת, 8 עד 10 דקות. טעם ותיבול שוב עם מלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שום מגורעןשום מגורען
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
אבקת בצלאבקת בצל
עגבנייהעגבנייה
פפריקהפפריקה
חומץחומץ
שוםשום
תבליניםתבלינים
כמוןכמון
רוטברוטב
טוסטטוסט
7
להרכבה: לשטוף, לנקז דק לחתוך את chard.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
8
מחממים את השום וקצת שמן זית במחבת גדולה ובטחון, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מסננים במסננת וסוחטים כל לחות עודפת.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
10
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים קלות צלחת חינם 8 על 8 על 2 אינץ 'או מחבת ברזל יצוק 9 אינץ' אליפסה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
יוצקים חצי מהפולנטה פנימה ומתפרשים באופן שווה. למעלה עם חצי צ ' וריסו וכל chard השוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
צ ' וריסוצ ' וריסו
פולנטהפולנטה
מורחיםמורחים
12
מפזרים חצי מכל גבינה. חזור עם שכבה של הפולנטה הנותרת, ולאחר מכן את צ ' וריסו הנותרים, ולבסוף את הגבינה שנותרה. מכסים בנייר כסף, מניחים את הצלחת על מגש הסדין ואופים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
פולנטהפולנטה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
הסר את רדיד ואופים עד הגבינה הוא זהוב תוסס, 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
בואו לשבת 25 דקות כדי להגדיר, ולאחר מכן לחתוך לחלקים ולהגיש.

מרכיבים

411חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביות באש, כגון גלן מיורעגבניות חתוכות לקוביות באש, כגון גלן מיור1אוראו ממולאים כפולים1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1אוראו ממולאים כפוליםבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פונטינה מגוררתגבינת פונטינה מגוררת12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון4ציפורןשום, טחוןשום, טחון11 כף אורגנו מיובשחמוצים כשריםחמוצים כשרים454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר טחוןחזיר טחון2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף דל נתרןציר עוף דל נתרן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמוצרלה מגוררתמוצרלה מגוררת6שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית6שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1קטןבצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות11 כף אורגנו מיובשבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרפולנטה לבישול מהירפולנטה לבישול מהיר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1חבורהChard שוויצריChard שוויצרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.