לזניה צ'ילי מיני
לזניה צ'ילי מיני עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 513 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו אטריות לזניה מוכנות לתנור, גבינת ריקוטה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו מיני לזניה, מיני כוסות לזניה, ו מיני נקניק לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז ולחזור למחבת. מערבבים באבקת צ ' ילי ושעועית כליות.
מערבבים ביצה ריקוטה בקערה קטנה; להפריש.
מורחים 2 כפות סלסה בכל אחד 2 משומן קלות 9" x 5 " מחבתות כיכר. סדר 1 אטריות מעל סלסה בכל מחבת. תערובת ריקוטה רביעית כפית ותערובת צ ' ילי רבע מעל אטריות בכל מחבת; מפזרים כל אחד עם 1/2 גבינות כוס.
מורחים 1/2 כוס סלסה על גבינות בכל מחבת. חזור על שכבות. מעל כל מחבת עם אטריות אחרות, 1 סלסה כוס, שכבת אטריות כיסוי לחלוטין בכל מחבת.
מפזרים כל לזניה עם שאריות גבינה. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום, ומקררים בין לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
אופים, מכוסה, ב 400 במשך 25 דקות; לחשוף ולאפות 5 יותר דקות או עד משחימים קלות תוסס.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם שמנת חמוצה, אם תרצה.