אם יש לך עלי טימין, 4 בצל, 2 רוטב מרינרה אצווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה רטטוי צלוי, לזניה רטטוי, ו רטטוי צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך וחמם מראש את התנור ל 450 ° F. על גיליון אפייה רחב מסגרת, לערבב 6 כפות שמן זית עם פתיתי צ ' ילי, ו הרבס דה פרובנס. לזרוק את החצילים, קישואים, פלפל, בצל, ושום בתערובת שמן זית עד מצופה היטב מתבלים עם מלח ופלפל. מסדרים את הירקות בשכבה אחת על שני גיליונות אפייה. צלי עד ירקות מתרככים ורק מתחיל חום, על 10 דקות. להפריש להתקרר. לקלף את הנייר את השום ולהשליך. מנמיכים את התנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
פפרונצ'יני, לקישוט
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להרכיב את הלזניה בתבנית אפייה מלבנית 10 על 8 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מורחים חצי כוס רוטב מרינרה על תחתית המנה. מסדרים שכבה אחת של סדינים לזניה על הרוטב, זמירה לפי הצורך, כך שיש לך שכבה אחת של אטריות. למעלה עם עוד 1/2 כוס רוטב. מסדרים חצי מהירקות והשום בשכבה אחת על סדינים לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
4
הוסף שכבה נוספת של פסטה. למעלה עם עוד 1/2 כוס רוטב. למעלה עם עגבניות מיובשות שמש קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
5
שכבת השכבה השנייה והאחרונה של ירקות ושום. למעלה עם השכבה הסופית של פסטה. למעלה עם רוטב המרינרה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מוסיפים את המים לצנצנת רוטב המרינרה, מנערים ושופכים על הלזניה. לחץ בעדינות על הכל כדי להבטיח כי כל הפסטה מצופה בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4
7
למעלה לזניה עם שכבה של עשבי תיבול טריים, ואז שכבה של מוצרלה, ואחריו שכבה של פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טריים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8
טפטוף עם כף הנותרים של שמן זית, ואת העונה עם מלח ופלפל. עטפו את תבנית האפייה בנייר כסף, והניחו על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץ
9
אופים במשך 30 דקות עד מבעבע. קח את רדיד את הלזניה, ולהפוך את התנור בחזרה עד 232°.
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.