לזניה צלויה של רטטוי נפוליאון
אם יש לך עלי טימין, 4 בצל, 2 רוטב מרינרה אצווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה רטטוי צלוי, לזניה רטטוי, ו רטטוי צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך וחמם מראש את התנור ל 450 ° F. על גיליון אפייה רחב מסגרת, לערבב 6 כפות שמן זית עם פתיתי צ ' ילי, ו הרבס דה פרובנס. לזרוק את החצילים, קישואים, פלפל, בצל, ושום בתערובת שמן זית עד מצופה היטב מתבלים עם מלח ופלפל. מסדרים את הירקות בשכבה אחת על שני גיליונות אפייה. צלי עד ירקות מתרככים ורק מתחיל חום, על 10 דקות. להפריש להתקרר. לקלף את הנייר את השום ולהשליך. מנמיכים את התנור ל 350 ° F.
להרכיב את הלזניה בתבנית אפייה מלבנית 10 על 8 1/2 אינץ'.
מורחים חצי כוס רוטב מרינרה על תחתית המנה. מסדרים שכבה אחת של סדינים לזניה על הרוטב, זמירה לפי הצורך, כך שיש לך שכבה אחת של אטריות. למעלה עם עוד 1/2 כוס רוטב. מסדרים חצי מהירקות והשום בשכבה אחת על סדינים לזניה.
הוסף שכבה נוספת של פסטה. למעלה עם עוד 1/2 כוס רוטב. למעלה עם עגבניות מיובשות שמש קצוץ.
שכבת השכבה השנייה והאחרונה של ירקות ושום. למעלה עם השכבה הסופית של פסטה. למעלה עם רוטב המרינרה שנותר.
מוסיפים את המים לצנצנת רוטב המרינרה, מנערים ושופכים על הלזניה. לחץ בעדינות על הכל כדי להבטיח כי כל הפסטה מצופה בנוזל.
למעלה לזניה עם שכבה של עשבי תיבול טריים, ואז שכבה של מוצרלה, ואחריו שכבה של פרמזן.
טפטוף עם כף הנותרים של שמן זית, ואת העונה עם מלח ופלפל. עטפו את תבנית האפייה בנייר כסף, והניחו על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים במשך 30 דקות עד מבעבע. קח את רדיד את הלזניה, ולהפוך את התנור בחזרה עד 232°.
אופים עוד 5 דקות, עד הגבינה הוא חום זהוב תוסס.
אפשר לזניה לשבת במשך 5 דקות להתקרר מעט.
חותכים ל 4 ריבועים ומגישים.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו]()
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כמו יין צעיר, Château Pindefleurs מאפשר פריחתו הטרייה לפרוח. שמור במרתף, זה פותח טעם ארוך ומשיי בפה, הסימן של Grands Crus של סנט אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק