קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

לזניה צלויה של רטטוי נפוליאון

לזניה צלויה של רטטוי נפוליאון
אם יש לך עלי טימין, 4 בצל, 2 רוטב מרינרה אצווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה רטטוי צלוי, לזניה רטטוי, ו רטטוי צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך וחמם מראש את התנור ל 450 ° F. על גיליון אפייה רחב מסגרת, לערבב 6 כפות שמן זית עם פתיתי צ ' ילי, ו הרבס דה פרובנס. לזרוק את החצילים, קישואים, פלפל, בצל, ושום בתערובת שמן זית עד מצופה היטב מתבלים עם מלח ופלפל. מסדרים את הירקות בשכבה אחת על שני גיליונות אפייה. צלי עד ירקות מתרככים ורק מתחיל חום, על 10 דקות. להפריש להתקרר. לקלף את הנייר את השום ולהשליך. מנמיכים את התנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להרכיב את הלזניה בתבנית אפייה מלבנית 10 על 8 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מורחים חצי כוס רוטב מרינרה על תחתית המנה. מסדרים שכבה אחת של סדינים לזניה על הרוטב, זמירה לפי הצורך, כך שיש לך שכבה אחת של אטריות. למעלה עם עוד 1/2 כוס רוטב. מסדרים חצי מהירקות והשום בשכבה אחת על סדינים לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
הוסף שכבה נוספת של פסטה. למעלה עם עוד 1/2 כוס רוטב. למעלה עם עגבניות מיובשות שמש קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
שכבת השכבה השנייה והאחרונה של ירקות ושום. למעלה עם השכבה הסופית של פסטה. למעלה עם רוטב המרינרה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מוסיפים את המים לצנצנת רוטב המרינרה, מנערים ושופכים על הלזניה. לחץ בעדינות על הכל כדי להבטיח כי כל הפסטה מצופה בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
למעלה לזניה עם שכבה של עשבי תיבול טריים, ואז שכבה של מוצרלה, ואחריו שכבה של פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8
טפטוף עם כף הנותרים של שמן זית, ואת העונה עם מלח ופלפל. עטפו את תבנית האפייה בנייר כסף, והניחו על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
אופים במשך 30 דקות עד מבעבע. קח את רדיד את הלזניה, ולהפוך את התנור בחזרה עד 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
אופים עוד 5 דקות, עד הגבינה הוא חום זהוב תוסס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
אפשר לזניה לשבת במשך 5 דקות להתקרר מעט.
12
חותכים ל 4 ריבועים ומגישים.

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כמו יין צעיר, Château Pindefleurs מאפשר פריחתו הטרייה לפרוח. שמור במרתף, זה פותח טעם ארוך ומשיי בפה, הסימן של Grands Crus של סנט אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק