קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

לזניה צמחונית

לזניה צמחונית
גשו לסופר וקנו קישואים, אטריות לזניה מבושלות מראש, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה צמחונית, לזניה הכי טובה " (צמחונית) , ו לזניה צמחונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריסוס גיליון 12x10 אינץ ' של רדיד עם ספריי בישול nonstick. בקערה בינונית, לשלב רוטב פסטה וקישואים; לערבב היטב. בקערה בינונית נוספת, לשלב גבינת קוטג', תרד, גבינת פרמזן אורגנו; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטב פסטהרוטב פסטה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מורחים 1/4 תערובת רוטב כוס בתבנית אפיית זכוכית ungreased 8 אינץ ' (2-quart). למעלה עם 2 אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מורחים על תערובת רוטב 1/2 כוס על אטריות. טיפה 1/2 כוס תערובת תרד על ידי כפות קטנות על תערובת רוטב; להפיץ בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
מפזרים 1/4 של פטריות ו 1/2 כוס גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
חזור על שכבות 3 פעמים נוספות, מתחיל עם אטריות. מכסים בנייר כסף, מרוסס צד למטה; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים מכוסה במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
לחשוף תבנית אפייה; אופים 10 דקות נוספות או עד לזניה הוא מבעבע סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.