קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

לזניה צמחונית

לזניה צמחונית
גשו לסופר וקנו קישואים, אטריות לזניה מבושלות מראש, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה צמחונית, לזניה הכי טובה " (צמחונית) , ו לזניה צמחונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריסוס גיליון 12x10 אינץ ' של רדיד עם ספריי בישול nonstick. בקערה בינונית, לשלב רוטב פסטה וקישואים; לערבב היטב. בקערה בינונית נוספת, לשלב גבינת קוטג', תרד, גבינת פרמזן אורגנו; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
רוטב פסטהרוטב פסטה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מורחים 1/4 תערובת רוטב כוס בתבנית אפיית זכוכית ungreased 8 אינץ ' (2-quart). למעלה עם 2 אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מורחים על תערובת רוטב 1/2 כוס על אטריות. טיפה 1/2 כוס תערובת תרד על ידי כפות קטנות על תערובת רוטב; להפיץ בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מפזרים 1/4 של פטריות ו 1/2 כוס גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
חזור על שכבות 3 פעמים נוספות, מתחיל עם אטריות. מכסים בנייר כסף, מרוסס צד למטה; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים מכוסה במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
לחשוף תבנית אפייה; אופים 10 דקות נוספות או עד לזניה הוא מבעבע סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.