לזניה צמחונית
גשו לסופר וקנו קישואים, אטריות לזניה מבושלות מראש, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה צמחונית, לזניה הכי טובה " (צמחונית) , ו לזניה צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס גיליון 12x10 אינץ ' של רדיד עם ספריי בישול nonstick. בקערה בינונית, לשלב רוטב פסטה וקישואים; לערבב היטב. בקערה בינונית נוספת, לשלב גבינת קוטג', תרד, גבינת פרמזן אורגנו; לערבב היטב.
מורחים 1/4 תערובת רוטב כוס בתבנית אפיית זכוכית ungreased 8 אינץ ' (2-quart). למעלה עם 2 אטריות לזניה.
מורחים על תערובת רוטב 1/2 כוס על אטריות. טיפה 1/2 כוס תערובת תרד על ידי כפות קטנות על תערובת רוטב; להפיץ בזהירות.
מפזרים 1/4 של פטריות ו 1/2 כוס גבינת מוצרלה.
חזור על שכבות 3 פעמים נוספות, מתחיל עם אטריות. מכסים בנייר כסף, מרוסס צד למטה; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
אופים מכוסה במשך 45 דקות.
לחשוף תבנית אפייה; אופים 10 דקות נוספות או עד לזניה הוא מבעבע סביב הקצוות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.