קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות22
מגזין

לזניה צמחונית

לזניה צמחונית
לזניאן צמחוני הוא מתכון ים תיכוני המגיש 12. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, שמן קנולן, תרד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 64%. לזניה צמחונית, לזניה צמחונית, ו לזניה צמחונית דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה, הקפיצו את הבצל, הסלרי והשום בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הפטריות; מבשלים 2-3 דקות. מערבבים פנימה רוטב עגבניות, רסק עגבניות, סוכר ותבלינים; מבשלים במשך 10 דקות. בקערה שלבו את גבינת הקוטג', הביצה, הפטרוזיליה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מסננים אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מורחים 1/2 כוס מהרוטב ב-13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
שכבה עם ארבע אטריות, מחצית מתערובת גבינת הקוטג', מחצית מהתרד, שליש מהרוטב שנותר ושליש מהמוצרלה. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
למעלה עם אטריות שנותרו, רוטב, מוצרלה ופרמזן. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 35 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תן לזניה לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ 'יאנו וסנג' ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה
ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה
אינטנסיבי ומורכב מאוד, עם תווים פירותיים רכים של דובדבן שחור ודובדבן, יחד עם ניחוחות חריפים עזים ונעימים, במיוחד של טבק, קקאו ופלפל שחור מעורבבים בתווים בלסמיים ומינרלים נעימים.