לזניה צמחונית
לזניאן צמחוני הוא מתכון ים תיכוני המגיש 12. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, שמן קנולן, תרד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 64%. לזניה צמחונית, לזניה צמחונית, ו לזניה צמחונית דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה, הקפיצו את הבצל, הסלרי והשום בשמן עד לריכוך.
מוסיפים את הפטריות; מבשלים 2-3 דקות. מערבבים פנימה רוטב עגבניות, רסק עגבניות, סוכר ותבלינים; מבשלים במשך 10 דקות. בקערה שלבו את גבינת הקוטג', הביצה, הפטרוזיליה והמלח.
מורחים 1/2 כוס מהרוטב ב-13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שכבה עם ארבע אטריות, מחצית מתערובת גבינת הקוטג', מחצית מהתרד, שליש מהרוטב שנותר ושליש מהמוצרלה. חזור על שכבות.
למעלה עם אטריות שנותרו, רוטב, מוצרלה ופרמזן. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 35 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר.
תן לזניה לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ 'יאנו וסנג' ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה]()
ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה
אינטנסיבי ומורכב מאוד, עם תווים פירותיים רכים של דובדבן שחור ודובדבן, יחד עם ניחוחות חריפים עזים ונעימים, במיוחד של טבק, קקאו ופלפל שחור מעורבבים בתווים בלסמיים ומינרלים נעימים.