לזניה צמחונית עם ארבע גבינות
גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, גבינת ריקוטה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: לזניה צמחונית עם ארבע גבינות, לזניה צמחונית עם גבינת עזים Chavrie, ו לזניה צמחונית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את הדלעת על תבנית אפייה וצולים בתנור עד להשחמה ומכרז, כ -30 דקות. בינתיים, חציל על גריל פחם או מטגנים במחבת, פונה פעם אחת, עד חרוך ומכרז, 10 עד 15 דקות. עגבניות חצי מקום על תבנית אפייה בתנור במשך 15 דקות האחרונות של זמן דלעת; לבשל עד רך ומקומט.
בקערה בינונית, מערבבים יחד ריקוטה, פטה, פסטו, ביצים, מלח ופלפל עד מעורב היטב. מקפלים דלעת קלויה לתערובת ריקוטה.
כפית חצי מרוטב העגבניות לתבנית אפייה 9x13.
להניח שני גיליונות פסטה על הרוטב. מסדרים שכבה אחת של פרוסות חצילים מעל פסטה ומעלה עם חצי תערובת ריקוטה. לכסות עם שני גיליונות פסטה יותר. מסדרים את העגבניות הקלויות באופן שווה על הסדינים ומכניסים את החצי השני של תערובת הריקוטה מעל העגבניות.
מפזרים חצי מוצרלה. למעלה עם שני גיליונות הנותרים של פסטה.
יוצקים רוטב עגבניות שנותר על כל ומפזרים מוצרלה ופרמזן שנותרו.
אופים בתנור שחומם מראש 30 עד 40 דקות, עד זהב תוסס.