קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות75
ציון בריאות1
מגזין

לזניה צמחונית עם ארבע גבינות

לזניה צמחונית עם ארבע גבינות
גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, גבינת ריקוטה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: לזניה צמחונית עם ארבע גבינות, לזניה צמחונית עם גבינת עזים Chavrie, ו לזניה צמחונית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הדלעת על תבנית אפייה וצולים בתנור עד להשחמה ומכרז, כ -30 דקות. בינתיים, חציל על גריל פחם או מטגנים במחבת, פונה פעם אחת, עד חרוך ומכרז, 10 עד 15 דקות. עגבניות חצי מקום על תבנית אפייה בתנור במשך 15 דקות האחרונות של זמן דלעת; לבשל עד רך ומקומט.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בקערה בינונית, מערבבים יחד ריקוטה, פטה, פסטו, ביצים, מלח ופלפל עד מעורב היטב. מקפלים דלעת קלויה לתערובת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
כפית חצי מרוטב העגבניות לתבנית אפייה 9x13.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
להניח שני גיליונות פסטה על הרוטב. מסדרים שכבה אחת של פרוסות חצילים מעל פסטה ומעלה עם חצי תערובת ריקוטה. לכסות עם שני גיליונות פסטה יותר. מסדרים את העגבניות הקלויות באופן שווה על הסדינים ומכניסים את החצי השני של תערובת הריקוטה מעל העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מפזרים חצי מוצרלה. למעלה עם שני גיליונות הנותרים של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
יוצקים רוטב עגבניות שנותר על כל ומפזרים מוצרלה ופרמזן שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8
אופים בתנור שחומם מראש 30 עד 40 דקות, עד זהב תוסס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה