זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, קישואים, פסטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה צמחונית, לזניה צמחונית, ו לזניה צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הדלעת הצהובה ואת קישואים ומבשלים, ערבוב, במשך 4 עד 5 דקות יותר. מתבלים במלח, פלפל ופלפל אדום. מערבבים עגבניות מרוסקות ורוטב עגבניות; מביאים לרתיחה. מבשל, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
סקווש צהוב
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים מלח, פלפל וקמצוץ סוכר, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בקערה גדולה, מערבבים יחד את גבינת ריקוטה, תרד, פסטו ועונה עם פלפל.
מפזרים על גבינת מוצרלה 1/2 כוס. מצקת על 1 כוס רוטב על גבי. חזור על שכבות באותו סדר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מצקת
12
שכבת השכבה העליונה של אטריות וטפטוף עם הרוטב שנותר, ואז מפזרים את הפרמזן ואת המוצרלה שנותרה. מכסים בנייר כסף ואופים במרכז התנור עד שהרוטב מבעבע בקצוות, כ -40 דקות. לחשוף ולאפות 5 דקות יותר.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.