המתכון צמחוני תרד לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 623 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שמן זית כתית מעולה, גבינת מוצרלה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3340 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לזניה צמחונית בקרמל בצל ופטריות, צמחוני חג המולד חלק 2: לזניה פטריות, ו לזניה של כרוב ופטריות מדי פעם..
הוראות
1
מניחים פטריות במחבת גדולה (6 עד 8 ליטר) sauté על חום גבוה או בינוני גבוה. מערבבים אותם עם כף עץ או לנער את המחבת מעת לעת. אתה יכול לשמוע אותם חורקים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מפזרים מלח על הפטריות. הפטריות יתרחשו ואז יתחילו לשחרר מים. (שים לב כי אתה לא מוסיף שומן בשלב זה למחבת; שיטה זו של בישול פטריות בלחות שלהם נקראת "מטגן יבש.)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
ברגע שהפטריות מתחילות לשחרר מים למחבת, מערבבים את הבצל הקצוץ. מבשלים עד שהפטריות כבר לא משחררים לחות ומי הפטרייה רתחו, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מוסיפים את שמן הזית לפטריות ומערבבים למעיל. מטגנים את הפטריות והבצל במשך כדקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות
2
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
3
מערבבים את רסק העגבניות, מבשלים עוד דקה. שמור 1 כוס רוטב עגבניות (זה ילך בתחתית התבשיל), ולשים את הכוס הנותרת של רוטב עגבניות לתוך הסיר עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את הקופסה הגדולה של עגבניות מרוסקות וכוס אחת של מים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מערבבים את הקורנית, סוכר, פתיתי פלפל אדום. (אם אתה משתמש בזיליקום יבש במקום טרי, להוסיף אותו עכשיו.) להביא מבשלים, ואז להנמיך את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
מים חמים (100°F)
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום
6
מרתיחים ומנקזים את אטריות הלזניה: ברגע שהרוטב רותח, מלחים את מי הפסטה הרותחים ומוסיפים את אטריות הלזניה היבשות למים הרותחים. (המים צריכים להיות ברתיחה נמרצת, מתגלגלת.) מערבבים בעדינות, לוודא כי האטריות לא נדבקים זה לזה. הגדר את הטיימר במשך 8 דקות, או כמה זמן מסומן על החבילה של האטריות. הטבח נחשף ברתיחה גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
7
כאשר האטריות מוכנות (אל דנטה, מבושל דרך אבל עדיין מוצק לנשוך), לנקז את האטריות במסננת, ולשטוף אותם כדי לקרר אותם עם מים קרים. כשאתם שוטפים אותם, מפרידים אותם בעדינות עם האצבעות כדי שהם לא ידבקו אחד לשני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
הכן כמה דפי עוגיות גדולים או דפי אפייה על ידי הפצת כף שמן זית על דפי האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מניחים את האטריות לזניה על הסדינים, מכסים אותם בעדינות עם קצת שמן זית, ומפיצים אותם החוצה. זה יעזור לשמור אותם מלהיצמד זה לזה בזמן שאתה מסיים את הרוטב ולהכין את התבשיל שכבתי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
10
להרכיב את הלזניה: לכבות את החום על הכיריים לרוטב. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
מורחים את כוס אחת של רוטב עגבניות שמורות על החלק התחתון של תבשיל גדול (רצוי 10x15 אינץ'). (אם תבשיל הקדרה שלך הוא קטן יותר, ייתכן שיהיה עליך להוסיף שכבה נוספת כפי שאתה עובר שלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
12
מניחים שכבה של אטריות לזניה על רוטב העגבניות, מעט חופפים. (עבור צלחת 10x15 אינץ ' שלנו, אנחנו בסופו של דבר להתאים 3 שכבות של 6 אטריות כל אחד, עם 2 אטריות נוספות על אשר nosh.)
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
13
מפזרים חצי מגבינת הריקוטה על האטריות, וחצי מהתרד המפשיר, המנוקז, וסחטו את התרד מעל הריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
14
מפזרים חצי גבינת מוצרלה על התרד, ורק רבע גבינת פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
פקורינו
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
15
ואז כפית 1/3 של רוטב הפטריות שלך על המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
16
מפזרים חצי מהזיליקום הטרי על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
17
חזור על שכבות: חזור על תהליך השכבות.
18
מניחים שכבה שנייה של אטריות על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
19
מורחים את ריקוטה הנותרים, תרד, מוצרלה על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4 פרוסות סלמי דקות
20
מפזרים עוד רבע פקורינו יחד עם מוצרלה. למעלה עם שליש נוסף של רוטב פטריות ואת בזיליקום טרי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
תפוח אדמה נא מגורר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פקורינו
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
21
שכבה אחרונה של אטריות לזניה על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
22
מורחים את הרוטב הנותר על אטריות הלזניה ומפזרים את הפקורינו הנותרים או גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
פקורינו
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
23
מכסים בנייר כסף ואופים: לשלוף גיליון של רדיד אלומיניום גדול מספיק כדי לכסות את צלחת התבשיל.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
24
מורחים קצת שמן זית על החלק הפנימי של חתיכת נייר (הצד שיהיה מגע עם הלזניה).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
25
מניחים את רדיד על צלחת תבשיל crimp את הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
26
אופים ב 177° במשך 25 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים חשופים במשך 25 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
27
קח את הלזניה מהתנור כאשר נעשה ולתת לו לנוח 10 דקות לפני חיתוך כדי לשרת. ברגע שנעשה, לזניה תימשך שבוע במקרר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
לזניה בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Montepulciano, ו Sangiovese. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.