קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

לזניה קישואים

לזניה קישואים
זוקיני לסגנן הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש בקר טחון, רוטב עגבניות, בצל ופלפל. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 38%, המנה הזו די גרועה. לזניה קישואים עם קישואים "ריקוטה", לזניה קישואים עם קישואים "ריקוטה", ו לזניה קישואים עם קישואים "ריקוטה" דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים רוטב עגבניות ותבלינים. מביאים לרתיחה; מבשלים, לא מכוסים, למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3
בינתיים חותכים קישואים ל-1/4 אינץ'. פרוסות. בקערה קטנה, לשלב גבינת קוטג ' וביצה. ב-3 קו-טי משומן. תבנית אפייה, מניחים מחצית מהקישואים; מפזרים חצי קמח. למעלה עם תערובת גבינת קוטג ' וחצי תערובת בשר. חזור על שכבת קישואים וקמח.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים גבינת מוצרלה ושאר תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
אופים בחום של 375 כ 40 דקות או עד לחימום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מפזרים גבינה נוספת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
7
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
טנוטה די קפריה ריסרבה הוא יין אדום אודם עמוק. הארומה המורכבת והמתוחכמת שלו מזכירה פירות בצעד ראשון, נפתחת בהדרגה ומציגה תבלינים וליקריץ. על החיך, הוא בשרני, הרמוני ומלא גוף, עם התמדה ארוכה.