קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

לזניה קלאסית

לזניה קלאסית
קלאסי לזניה לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 402 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפל, בשר בקר טחון, גבינת ריקוטה קרטונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית.

הוראות

1
בסיר גדול מבשלים את פתיתי הנקניקיות, הבקר, הבצל, הגזר והפלפל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
ניקוז.
4
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, הסוכר, האורגנו, הבזיליקום, המלח ו -1 / 2 כפית הפלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 45 דקות או עד שהם סמיכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
בקערה קטנה שלבו את הריקוטה, 1/2 כוס גבינת פרמזן, ביצה, פטרוזיליה ושאר הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
ב-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה, שכבה רבע מהאטריות, שליש מתערובת הריקוטה, רבע מרוטב הבשר ו 1/2 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם שאר האטריות, הרוטב וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מכסים ואופים ב 400 לום במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מפזרים את מוצרלה שנותרה; אופים, לא מכוסים, 10 דקות יותר או עד שמדחום קורא 160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

2kgsפחיות כל) עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצוחצחיםפחיות כל) עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצוחצחים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר קצוץגזר קצוץ340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילה אטריות לזניה, מבושל, שטוף ומרוקןחבילה אטריות לזניה, מבושל, שטוף ומרוקן1תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ג'ונסונוויל® נקניק איטלקי טחון עדיןג'ונסונוויל® נקניק איטלקי טחון עדין3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת, מחולקתגבינת פרמזן מגוררת, מחולקת227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות גרוסות חלק-גבינת מוצרלה דל שומןכוסות גרוסות חלק-גבינת מוצרלה דל שומן1אוראו ממולאים כפוליםפלפל, מחולקפלפל, מחולק0חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש850דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קרטונים כל אחד) גבינת ריקוטהקרטונים כל אחד) גבינת ריקוטה1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפוליםכל סוכר, אורגנו מיובש ובזיליקוםכל סוכר, אורגנו מיובש ובזיליקום23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות את קזאן אמה ויניאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
קאסה אמה ויגנאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קאסה אמה ויגנאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
אדום אודם עז עם השתקפויות סגולות. אינטנסיבי, התמדה עם ניחוח אוכמניות ודומדמניות טוב. לחיך מבנה טוב, רעננות ומינרליות, טאנינים רכים עם התמדה מצוינת.