קלאסי לזניה לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 402 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפל, בשר בקר טחון, גבינת ריקוטה קרטונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית.
הוראות
1
בסיר גדול מבשלים את פתיתי הנקניקיות, הבקר, הבצל, הגזר והפלפל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
שמן זית, לקלייה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, הסוכר, האורגנו, הבזיליקום, המלח ו -1 / 2 כפית הפלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 45 דקות או עד שהם סמיכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
בקערה קטנה שלבו את הריקוטה, 1/2 כוס גבינת פרמזן, ביצה, פטרוזיליה ושאר הפלפל.
ב-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה, שכבה רבע מהאטריות, שליש מתערובת הריקוטה, רבע מרוטב הבשר ו 1/2 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם שאר האטריות, הרוטב וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות את קזאן אמה ויניאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
קאסה אמה ויגנאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
אדום אודם עז עם השתקפויות סגולות. אינטנסיבי, התמדה עם ניחוח אוכמניות ודומדמניות טוב. לחיך מבנה טוב, רעננות ומינרליות, טאנינים רכים עם התמדה מצוינת.