לזניה מצית נמשכת כשעה ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 2.36$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-5 גרם שומן. אם יש לכם בצל, בזיליקום, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 69%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לזניה נקניקיות איטלקית (קלה יותר), בריא וטעים: לזניה תרד קלה, ו- Healthy & Delicious: לזניה תרד קלה.
הוראות
1
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bollinger Brut Special Cuvee. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוז טרי. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.