קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

לזניה קלה של צ'יזבורגר בייקון

לזניה קלה של צ'יזבורגר בייקון
לזניה קלה של צ'יזבורגר עם בייקון יכולה להיות רק ... הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 581 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, בשר טחון, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו פשטידת צ'יזבורגר עם בייקון קלה בצורה בלתי אפשרית, לזניית צ'יזבורגר, ו לזניית צ'יזבורגר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. במחבת 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל, מלח ופלפל על אש בינונית גבוהה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר חום; לנקז. מערבבים ברוטב עגבניות ומים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים חשפו 10 דקות.
3
בקערה בינונית, להכות ביצה עם מזלג. מערבבים גבינת ריקוטה, גבינה שוויצרית, פטרוזיליה ו 1/4 כוס של בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים כ 1 כוס של תערובת הבשר בתבנית אפייה. למעלה עם 4 אטריות לא מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מורחים חצי מתערובת הריקוטה, 2 כוסות תערובת בשר ו-3/4 כוס גבינת צ ' דר על אטריות. חזור על שכבות פעם אחת, החל עם 4 אטריות. למעלה עם אטריות שנותרו, תערובת בקר, גבינת צ ' דר ובייקון. ריסוס גיליון 15 אינץ ' של נייר עם ספריי בישול. לכסות את הלזניה בנייר כסף, לרסס את הצד. מקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים מכוסה 45 דקות. לחשוף ולאפות כ -30 דקות יותר או עד מבעבע וזהוב חום. לכסות ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה