קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

לזניה קלויה-ירקות

לזניה קלויה-ירקות
לזניה קלויה ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 585 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קישואים, חצילים, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לזניה ירקות קלויים, לזניה ירקות קלויים, ו לחמניות לזניה ירקות קלויים.

הוראות

1
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים 3 (1/3-inch-עבה) פרוסות לאורך ממרכז חצילים ושאר מילואים לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
מברשת 2 מחבתות אפייה רדודות גדולות עם 1 כף שמן הכולל, ולאחר מכן לארגן חצילים, קישואים, ופלפלים בל בשכבה 1 מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מברשת ירקות עם הנותרים 2 כפות שמן ומפזרים פלפל ו 1 1/4 כפיות מלח. צלי, החלפת מיקום של מחבתות באמצע צלייה, עד חצילים וקישואים הם השחמה ומכרז, 15 עד 20 דקות בסך הכל, ולאחר מכן להעביר חצילים וקישואים לצלחת. הפוך פלפלים ולהמשיך לצלות עד מכרז, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
5
להעביר פלפלים לקערה ולכסות, ואז לתת לעמוד 10 דקות. בינתיים, להעביר 1 מתלה למצב באמצע ולהשאיר את התנור על. פילפלפל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בעוד ירקות צלויים, לבשל שום בחמאה ב 1 1/2 - ל 2-ליטר סיר כבד מעל חום מתון, לטאטא לעתים קרובות, עד ריחני, כ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
לטאטא בקמח ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים חלב בזרם איטי, מקציפים, ומביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן. להפחית חום ומבשל, לטאטא לעתים קרובות, 8 דקות (רוטב יעבה מעט כאשר מדובר לראשונה לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
הסר מחום ורוטב בשמל קריר, ערבוב מדי פעם, 10 דקות. מערבבים בגבינות, בזיליקום, ונותר 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
משרים אטריות במים חמים רק עד גמיש, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
מורחים 2/3 כוס רוטב בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
מסננים 1 אטריות גדולות או 2 אטריות קטנות על מגבת מטבח נקייה (לא בד טרי) ולשים על רוטב בצלחת. למעלה עם חצי קישואים בשכבה 1, 1/2 כוס רוטב, ועוד אטריות (או 2). הפוך שכבה נוספת עם כל חצילים, 1/2 כוס רוטב, ועוד אטריות (או 2), ועוד עם כל פלפלים, 1/2 כוס רוטב, ועוד אטריות (או 2). למעלה עם קישואים הנותרים, 1/2 כוס רוטב, ועוד אטריות (או 2). מכסים לחלוטין עם רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
13
אופים עד זהב מבעבע, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
תן לעמוד במחבת על מתלה 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
* ירקות יכולים להיות קלויים ופלפלים קלופים 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים את פני השטח בנייר שעווה וצינה. לחמם מחדש על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'