לזניה קלויה-ירקות
לזניה קלויה ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 585 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קישואים, חצילים, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לזניה ירקות קלויים, לזניה ירקות קלויים, ו לחמניות לזניה ירקות קלויים.
הוראות
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 425 ° F.
חותכים 3 (1/3-inch-עבה) פרוסות לאורך ממרכז חצילים ושאר מילואים לשימוש אחר.
מברשת 2 מחבתות אפייה רדודות גדולות עם 1 כף שמן הכולל, ולאחר מכן לארגן חצילים, קישואים, ופלפלים בל בשכבה 1 מחבתות.
מברשת ירקות עם הנותרים 2 כפות שמן ומפזרים פלפל ו 1 1/4 כפיות מלח. צלי, החלפת מיקום של מחבתות באמצע צלייה, עד חצילים וקישואים הם השחמה ומכרז, 15 עד 20 דקות בסך הכל, ולאחר מכן להעביר חצילים וקישואים לצלחת. הפוך פלפלים ולהמשיך לצלות עד מכרז, על 10 דקות יותר.
להעביר פלפלים לקערה ולכסות, ואז לתת לעמוד 10 דקות. בינתיים, להעביר 1 מתלה למצב באמצע ולהשאיר את התנור על. פילפלפל.
בעוד ירקות צלויים, לבשל שום בחמאה ב 1 1/2 - ל 2-ליטר סיר כבד מעל חום מתון, לטאטא לעתים קרובות, עד ריחני, כ 30 שניות.
לטאטא בקמח ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 2 דקות.
מוסיפים חלב בזרם איטי, מקציפים, ומביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן. להפחית חום ומבשל, לטאטא לעתים קרובות, 8 דקות (רוטב יעבה מעט כאשר מדובר לראשונה לרתיחה).
הסר מחום ורוטב בשמל קריר, ערבוב מדי פעם, 10 דקות. מערבבים בגבינות, בזיליקום, ונותר 1/2 כפית מלח.
משרים אטריות במים חמים רק עד גמיש, 8 עד 10 דקות.
מורחים 2/3 כוס רוטב בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'.
מסננים 1 אטריות גדולות או 2 אטריות קטנות על מגבת מטבח נקייה (לא בד טרי) ולשים על רוטב בצלחת. למעלה עם חצי קישואים בשכבה 1, 1/2 כוס רוטב, ועוד אטריות (או 2). הפוך שכבה נוספת עם כל חצילים, 1/2 כוס רוטב, ועוד אטריות (או 2), ועוד עם כל פלפלים, 1/2 כוס רוטב, ועוד אטריות (או 2). למעלה עם קישואים הנותרים, 1/2 כוס רוטב, ועוד אטריות (או 2). מכסים לחלוטין עם רוטב שנותר.
אופים עד זהב מבעבע, 25 עד 30 דקות.
תן לעמוד במחבת על מתלה 20 דקות.
* ירקות יכולים להיות קלויים ופלפלים קלופים 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים את פני השטח בנייר שעווה וצינה. לחמם מחדש על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, לפני השימוש.