לזניה רביולי
אם יש לכם רביולי גבינה, ביצים, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לזניה רביולי, לזניה רביולי, ו לזניה רביולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). תרסיס צלחת אפייה 8x8 אינץ ' עם ספריי בישול ולהניח בצד.
מערבבים את גבינת ריקוטה, תרד, 1 1/2 כוסות גבינת רומנו, ביצים, מלח ופלפל לפי הטעם בקערה.
כדי להרכיב את הלזניה, מורחים 1/4 כוס רוטב ספגטי בתחתית תבנית האפייה מוכנה, ומניחים רביולי קפוא על גבי שכבה אחת.
מורחים על 1 כוס של תערובת ריקוטה על רביולי. חזור על השכבות 3 פעמים נוספות, המסתיימות בשכבה של רביולי קפוא.
מורחים עם רוטב ספגטי 1/2 כוס, ומפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינת רומנו על גבי. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, עד התבשיל מבעבע. לאחר מכן להסיר את רדיד אלומיניום, ואופים עוד 10 דקות כדי לחמם את הגבינה על גבי.
בואו לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)]()
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.