קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

לזניה רביולי נקניק

לזניה רביולי נקניק
לזניה רביולי נקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 35 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 659 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, רוטב ספגטי, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו רביולי ונקניק לזניה, לזניה נקניקיות רביולי קדימה, ו לזניה רביולי נקניק ותרד (ובגידה!) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. בקערה קטנה שלבו את גבינת הריקוטה, הביצה, הבזיליקום והתיבול האיטלקי; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
רביולירביולי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
3
כפית 1-1 / 3 כוסות רוטב ספגטי לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
שכבה עם מחצית הרביולי והנקניק. כפית תערובת ריקוטה מעל נקניק; למעלה עם רוטב 1-1 / 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
שכבה עם רביולי ונקניק שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מורחים את הרוטב שנותר מעל; מפזרים גבינה מגורדת.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף ואופים 5-10 דקות יותר או עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה
ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה
מאוד אינטנסיבי ומורכב, עם תווים פירותיים רכים של דובדבן שחור ודובדבן, יחד עם ניחוחות חריפים עזים ונעימים, במיוחד של טבק, קקאו ופלפל שחור מעורבבים בתווים בלסמיים ומינרלים נעימים.