לזניה רביולי נקניק
לזניה רביולי נקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 35 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 659 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, רוטב ספגטי, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו רביולי ונקניק לזניה, לזניה נקניקיות רביולי קדימה, ו לזניה רביולי נקניק ותרד (ובגידה!) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. בקערה קטנה שלבו את גבינת הריקוטה, הביצה, הבזיליקום והתיבול האיטלקי; מניחים בצד.
כפית 1-1 / 3 כוסות רוטב ספגטי לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
שכבה עם מחצית הרביולי והנקניק. כפית תערובת ריקוטה מעל נקניק; למעלה עם רוטב 1-1 / 3 כוסות.
שכבה עם רביולי ונקניק שנותרו.
מורחים את הרוטב שנותר מעל; מפזרים גבינה מגורדת.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף ואופים 5-10 דקות יותר או עד הגבינה נמסה.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה]()
ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה
מאוד אינטנסיבי ומורכב, עם תווים פירותיים רכים של דובדבן שחור ודובדבן, יחד עם ניחוחות חריפים עזים ונעימים, במיוחד של טבק, קקאו ופלפל שחור מעורבבים בתווים בלסמיים ומינרלים נעימים.