קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות77
מגזין

לזניה רוסטיקה

לזניה רוסטיקה
לזניה רוסטיקה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 9 מנות. במנה עיקרית זו יש 285 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו טופו, גבינת מוצרלה חצי רזה, חצי קרטון-גבינת ריקוטה skim, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. נסו פסטה רוסטיקה, פיצה רוסטיקה, ו פיצה רוסטיקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב שעועית Garlicky
3
מורחים, 1 גבינת מוצרלה כוס, תיבול איטלקי, פלפל אדום, טופו, תרד, גבינת ריקוטה בקערה גדולה. מערבבים היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מורחים רוטב פסטה 1/2 כוס בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות על רוטב פסטה; למעלה עם שליש מתערובת תרד וכ-1 כוס רוטב פסטה. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות, תערובת תרד, ורוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
רוטב פסטהרוטב פסטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה. מכסים ואופים ב 375 במשך 50 דקות או עד מחומם היטב. לחשוף ולאפות 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תן לזניה לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.